machiaj complet

VIDEO Machiaj complet cu un singur produs cosmetic? Se poate!

Dacă am întreba producătorii de cosmetice care sunt cele mai bine vândute produse cosmetice în acest moment, rujul lichid ocupă cu siguranţă una dintre poziţiile fruntaşe. Intensitatea culorii, rezistenţa cu care se păstrează pe buze şi  versatilitatea pe care o conferă (se transformă intr-un ruj cu finish lucios doar cu un strop de gloss) sunt câteva dintre avantajele care au demonstrat că rujul lichid este mai mult decât un trend pasager. Mai mult, potenţialul său este departe de a se fi epuizat, iar cel mai nou challenge din blogosfera de beauty demonstrează acest lucru.

Cel mai nou challenge din blogosferă te provoacă să realizezi întregul machiaj al feţei folosind doar rujuri lichide! Nuanţele nude substituie fondul de ten şi anticearcănul, tonurile mai închise de cafeniu devin noile produse de contouring, iar tonurile mai îndrăzneţe de negru şi burgundy devin chiar un nou eyeliner! Deşi principiul din spatele provocării poate părea simplu, aplicarea nu este  tocmai lipsită de efort: formula rujurilor lichide se usucă în doar câteva secunde cu un finish mat şi catifelat, iar nuanţele pigmentate necesită un grad înalt de precizie pentru a fi aplicate.

Eşti curioasă să vezi rezultatele makeup artiştilor de pe YouTube ? Makeup artistul Amy Macedo a creat frenezia, iar NikkiTutorials, Jefree Star, MannyMUA şi ShaniGrimmond sunt doar câteva dintre numele care au spus „Da!” în faţa acestei provocări!


Sursa: Divahair.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *