Vidanjarea poate trece dincolo de fosele septice. Asa fac cei de la Greenglobal.ro

vidanjareVidanjarea nu este un subiect despre care sa citesti cu placere, ci in general de nevoie. Totusi, este bine de stiut ca vidanjarea nu se refera numai la golirea foselor septice din zonele care nu sunt racordate la canalizare, ci si la activitati care ar trebui intreprinse in orice zona urbana civilizata; vidanjarea de canalizare si, cand e cazul, si vidanjarea subsolurilor. Astfel, vidanjarea din Bucuresti cuprinde toate aceste 3 aspecte – inca mai sunt zone neracordate la canalizare, cu toate ca putine. Subsolurile se mai inunda in urma unor furtuni sau a altor evenimente, iar canalizarile se mai infunda, se mai umple, trebuie si ele curatate.

Desfundarea de canal si de fosa septica este facuta de firme specializate, cu experienta

vidanjare bucuresti

Desfundarea de canal, a foselor septice si a subsolurilor se numeste vidanjare. Aceasta este o definitie mai completa decat sintagma „desfundare de fose septice”. Vidanjarea este o activitate facuta de firme specializate autorizate de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului (ANPM), formate din profesionisti cu experienta care actioneaza cu autospeciale de tip vidanja si cu accesorii potrivite. Greenglobal.ro este o asemenea firma ce asigura vidanjare, la pret bun.

Vidanjarea in Bucuresti si, bineinteles, in Ilfov, judet privit ca o zona adiacenta, este implicata in actiuni precum:

· Vidanjarea pentru ape din subsoluri – incepem cu ceea ce este cel mai putin vehiculat; are ca obiect de activitate eliminarea oricaror ape pluviale care au intrat in subsolurile de orice tip (de casa, de bloc) datorita unor inundatii, torenti, precipitatii, infiltrari, refulari, accidente. Cine poate scoate aceste ape din locurile unde nu sunt destinate?

· Vidanjarea canalizarilor – sistemele de canalizare sunt vechi pe portiuni, caz in care nu mai colecteaza bine, caz in care se blocheaza sau este o alta problema sistemica; mirosurile nu pot fi lasate sa persiste pe strazi si la ferestrele locuitorilor, pur si simplu este de neacceptat aceasta idee

· Bineinteles, vidanjarea foselor septice, lucru important de facut odata la cateva luni, pentru a proteja straturile de pamant de langa, pentru a nu le infesta, pentru a nu ii modifica din calitati. Oricum, o fosa septica ce se goleste la cateva luni va elimina si riscul de infundare si de murdarire a peretilor mai mult decat e cazul, curatarea ei trebuie sa fie mentinuta usor.

Vidanjarile sunt acele activitati pe care nu le doreste nimeni, dar care au efecte de dorit

vidanjarea

Vidanjarea in Bucuresti pare ca nemutumeste pe bucurestenii care considera ca locul in care masinile de tip vidanja ar trebui sa actioneze este numai la sate. Bucurestiul se intinde pe 228 de kilometri patrati, intesati de sisteme de canalizare, subsoluri, precum si de fose septice, in anumite cazuri unde instalatia de canalizare nu a ajuns inca. Vidanjarea are pretul ei, dar si rasplateste. Firma Greenglobal.ro, care poate fi contactata aici asigura servicii de vidanjare si pentru Bucuresti si pentru Ilfov, asadar alaturi de alte firme de profil, infatiseaza cauzele neplacute care au efecte cat se poate de placute: curatenie, miros proaspat, ecologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *