Trei modele de decoruri potrivite unei locuinte dintr-un ansamblu rezidential din Bucuresti

Ansamblurile rezidentiale din Bucuresti au devenit preferatele tuturor, deoarece le ofera oamenilor siguranta si linistea, dupa care tanjesc. Centrul Capitalei a devenit un mic Las Vegas, unde predomina viata de noapte si unde vin, in cautarea distractiei, atat cei din provinice, cat si foarte multi turisti. Astfel, aceasta zona a devenit nesigura, iar locuitorii nu mai beneficiaza de liniste, de aceea ei incearca sa gaseasca solutii pentru a rezolva acest aspect.

Cum poti sa iti decorezi noul camin din ansamblul rezidential?

In cautarea unui loc perfect, in care sa se relaxeze atunci cand vin acasa, cei mai multi opteaza pentru un ansamblu rezidential din Bucuresti, unde pot beneficia de tot confortul. Procesul de mutare este facil, iar alegerea unei noi locuinte este usoara, daca stiti la ce agentie sa apelati. Insa, dupa achizitionare, intervin intrebarile si stresul pentru ca nu stiti ce stil sa adoptati. Sfatul cel mai important este sa tineti cont in intregime de personalitatea dumnevoastra si sa va ghidati dupa ea. In plus, exista numeroase metode prin care puteti obtine o locuinta de vis, printre care si urmatoarele:

ansamblu rezidential in bucuresti

  • Odata achizitionata locuinta, incepe procesul de transformare intr-un camin. Tinand cont de lucrurile care va fac placere, puteti opta pentru un stil minimalist. Zugraviti peretii in alb si negru, alegeti un parchet de culoare deschisa si veti obtine un efect de marire a camerei. Pe cat de simplist pare, pe atat este de elegant acest stil. In plus, puteti alege o bilioteca pe un perete, cu rafturi sub forma de patrate, in care sa expuneti carti cu coperta neagra, statuete realizate din materiale inchise la culoare sau ce alte lucruri doriti dumnevoastra.

ansambluri rezidentiale bucuresti

  • O a doua varianta este sa optati pentru un stil elegant si primitor. Obtineti acest efect prin zugravirea peretilor in alb sau intr-o culoare neutra, deschisa si puneti un parchet maro deschis si accesorizati incaperea cu o canapea si fotolii bej. Decorati peretii cu tablouri in care sa predomine culorile puternice: rosu, verde, albastru si asezati in cate un colt o planta.

ansamblu rezidential bucuresti

  • Un alt model de decorare este sa optati pentru culori aprinse, mai ales daca sunteti o persoana creativa si doriti ca acest lucru sa se reflecte si in locuinta dumnevoastra. Cel mai simplu lucru pentru a obtine un efect de impact este sa optati pentru o biblioteca ce se intinde pe un intreg perete, in care sa asezati carti, in functie de culorile lor. Sau puteti sa alegeti jaluezele in culorile curcubeului ori puteti opta pentru vitralii, care vor reflecta lumina soarelui in incapere,o oferindu-va un adevarat spectacol.

Ansamblurile rezidentiale din Bucuresti sunt perfecte pentru oamenii care au nevoie de o schimbare, care sunt in cautarea unui spatiu de locuit sigur, unde sa predomine linistea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *