Tratamentele corporale potrivite pentru tine: recomandarile medicilor Bioestetika.ro

Tratamentele corporale au luat amploare, tot mai mult, in ultimii ani, in Romania. Atat femeile, cat si barbatii, fac tot posibilul sa arate mai bine, reintineriti, mai ales ca, odata cu inaintarea in varsta, apar si unele probleme, iar corpul nostru are de suferit tot felul de modificari. Insa, cine ne ofera garantia ca tratamentele corporale potrivite sunt cele alese de noi, fara sa avem aprobarea medicului?

Terapiile corporale extrem de benefice pentru organism

tratament corporal

Terapiile corporale care au, intr-adevar, un efect benefic asupra organismului nostru sunt destule, insa, ar fi bine sa stim exact ce anume sa facem si cand. Atfel, ne vom asigura ca va avea efectul scontat si ca, foarte important, nu ne va face rau. Alegerea unei clinici de remodelare corporala care ofera servicii profesionala si consultant este primul pas. De acolo, vei afla ce anume ti se potriveste si de ce.

In continuare, vom aminti cateva terapii corporale eficiente, pe care, daca doriti, le puteti gasi si la Bioestetika, iar pe site-ul lor sunt si mai multe informatii, despre fiecare in parte, dar si contraindicatiile lor, pentru a nu risca nimic.

  • Terapia vibrationala este un tratament corporal eficient, care intareste musculature, tonifiaza si remodeleaza corpul, revigoreaza organismal, stimuleaza drenajul limfatic si stimularea circulatiei sangelui, are efect anticelulitic si accelereaza metabolismul. Cele 10 minute de terapie vibrationala echivaleaza cu 45 de minute de gimnastica aerobica.
  • Total Contour Wrap se recomanda persoanelor care doresc sa aiba rezultate vizibile cat mai rapid posibil. Prin acest tratament corporal se realizeaza revitalizarea elastinei din organism, se detoxifica organismal si pielea se compacteaza. Corpul este impachetat in argila si bandaje, ceea ce asigura o curatare eficienta si hidratarea acestuia.
  • Lipoliza cu laser reprezinta un tratament coporal care elimina celulita foarte eficient, favorizeaza circulatia sangelui, elimina adipozitatea localizata, reduce stresul, aducand o stare generala de bine persoanei care recurge la acest tip de tratament. Prin actiunea sa asupra tesuturilor conjunctive, lipoliza cu laser stimuleaza eliminarea toxinelor din organism. Se poate urma un tratament intensiv de 3 ori pe saptamana, timp de 10-12 sedinte, apoi un tratament la luna, pentru preventie.
  • Radiofrecventa corporala are efect in reducerea aspectului de coaja de portocala pe care multe doamne si domnisoare il dezvolta, de-a lungul timpului. Prin acest tip de tratament se trateaza orice tip de celulita, chiar si cea in stadiile 3 si 4. Realizata la un salon de remodelare corporala profesional, cu echipamente de ultima generatie, cum ar fi Bioestetika, radiofrecventa corporala da roade in remodelarea si tonifierea corporala, dar si in reducerea vergeturilor.

salon estetica

  • Impachetarea in patura termica este un alt tratament corporal care imbunatateste sistemul limfatic si ajuta in tratamentele de scadere in greutate. De altfel, acesta elimina foarte eficient toxinele, imbunatatind aspectul pielii.

Tratamentul corporal cel mai eficient

Aici, nu exista un singur tratament corporal eficient, ci mai multe care, folosite impreuna, vor da rezultate excelente. Mai mult, vei arata extraordinar in acei blugi scurti pe care ti i-ai luat; rezultatele tratamentelor corporale pot fi vizibile imediat, fara mari batai de cap. Trebuie doar sa ii lasi pe specialistii de la salonul de estetica Bioestetika.ro sa isi faca treaba.

tratamente corporale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *