mezoterapie virtuala

Totul despre mezoterapia virtuala, in intrebari si raspunsuri

Una dintre cele mai eficiente terapii estetice actuale este mezoterapia virtuala. Pentru ca este un concept nou si pentru ca trebuie sa inteleaga toata lumea, inainte de toate trebuie sa se mentioneze intrebarile frecvente abordate in acest articol despre terapia numita mezoterapie virtuala, apoi sa vedem si care sunt raspunsurile:

 1. Ce este mezoterapia virtuala?
 2. Care sunt beneficiile mezoterapiei virtuale?
 3. Cat dureaza mezoterapia virtuala?
 4. Care sunt contradictiile?
 5. Ce rezultate sunt optinute?
 6. Asupra caror parti ale corpului poate fi aplicata?
 7. Este dureros?
 8. Este nesigur?
 9. Care este clinica de estetica la care se poate apela cu incredere?

Ce este mezoterapia virtuala?

Este un tratament care combina doua terapii:

 • Electroporatia: aceasta va mari porii de pana la 400 de ori. Cu ajutorul impulsurilor electrice controlate, permeabilitatea epidermei, de asemenea, va creste. Dupa incetarea acestui aparat membrana celulara va reveni la stadiul normal, procedeul fiind non-invaziv si reversibil
 • Electroforeza – ingredientele active sunt impinse in profunzimea straturilor pielii si are ca scop diminuarea semnificativa a celulitei

Mezoterapia virtuala reprezint un tratament inovativ cu rezultate garantate, acesta fiind printre putinele tratamente care permit introducerea substantelor active in profunzime. Ingredientele cremei anticelulitice ajung in profunzime, de regula, numai 5%, insa datorita acestui tratament de mezoterapie patrund 95% din ingredientele active in straturile profunde ale pielii, printr-o simpla aplicare.

mezoterapie virtuala

Care sunt beneficiile mezoterapiei virtuale?

Printre beneficiile de mentionat sunt: efectele puternice anticelulitice, reducerea adipozitatii, imbunatateste aspectul si textura pielii, are si efecte de fermitate si de crestere a tonusului pielii. Toate acestea se datoreaza ingredientelor active care sunt introduse in derm. Lista poate continua, insa aceastea sunt cele mai importante aspecte.

Cat dureaza mezoterapia virtuala?

Durata unei terapii este de 30 de minute pe o zona, iar pentru inceput vor fi necesare in jur de 8-10 sedinte cu o frecventa saptamanala. Dupa terminarea celor 8-10 sedinte va avea loc o sedinta la doua saptamani, urmata de sedinte mult mai rare care vor avea ca scop doar mentinerea rezultatului.

Care sunt contraindicatiile mezoterapiei virtuale?

Daca doriti sa urmati acest tratament trebuie sa fiti informati, contraindicatiile tratamentului cu mezoterapie sunt: in cazuri de epilepsie, sarcina si alaptare, infectii ale pielii, placa sau proteza metalica, indiferent de zona, eczema, cancer in ultimul an, cardioverter implantat sau stimulator cardiac.

mezoterapie virtuala

Ce rezultate sunt optinute cu ajutorul tratamentului de mezoterapie?

Dupa cum a fost mentionat mai sus printr-o simpla aplicare vor patrunde in straturile profunde 95% dintre ingredientii activi, iar acest lucru duce catre eficientizarea produselor introduse in derm. Prin mezoterapie, celulita va fi diminuata, pielea va fi tonifiata si mult mai ferma etc.

Asupra caror parti ale corpului poate fi aplicata mezoterapia?

Nu exista o zona anume, oriunde va doriti sa scapati de cm in plus, de celulita etc. Cel mai adesea aceasta este aplicata coapselor, feselor, „aripioarelor”, abdomenului.

Este dureros sau nesigur acest tratament cu mezoterapie?

Nu. Acest tratament este diferit de cel efectuat de medicii plasticieni, si anume mezoterapia cu ace. Acesta nu este dureros nici dupa efectuarea sa.

Care este clinica cu preturi avantajoase ale mezoterapiei?

Daca doriti sa obtineti un corp tonifiat, lipsit de celulita, si sa scapati de kilogramele adunate in plus, atunci recomandarea este sa accesati site-ul de prezentare Bioestetika.ro al clinicii de remodelare corporala cu acelasi nume. Bioestetika utilizeaza doar aparate de ultima generatie, iar tratamentul de mezoterapie se bucura de un pret avantajos.

mezoterapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *