Te muti in Bucuresti? Apartamentele noi din 13 Septembrie se afla pe lista de propuneri

Gata, te-ai hotarat sa iti cumperi un apartament nou in Bucuresti si ai inceput sa te gandesti care este cea mai avantajoasa zona, atat din punctul de vedere al preturilor, cat si al facilitatilor oferite. In ultimul timp, in Bucuresti se lucreaza la noi centre comerciale, se fac reparatii la sosele, pentru ca traficul sa fie cat mai aerisit si apar, usor, usor, alte statii de metrou. Apartamentele noi din 13 Septembrie, spre exemplu, pot fi o alegere excelenta, daca te gandesti la toate astea, intrucat zona s-a dezvoltat si este foarte aproape de centrul orasului.

In avalansa de oferte imobiliare, apartamentele noi din sectorul 5 se remarca imediat

apartamente noi sector 5

Astazi, te poti simti coplesit de ofertele pe care diverse agentii imobiliare ti le pun la dispozitie, mai ales ca, in Bucuresti, sunt cele mai multe cautari ale celor care doresc sa se mute intr-un oras mare al Romaniei. Pentru ca este o alegere atat de importanta, pe care multi o fac pentru intreaga viata, este bine sa tii cont de cateva sfaturi utile, inainte sa te arunci la prima oferta imobiliara gasita.

  • Locatia imobilului in care vei locui, de acum inainte este una dintre elementele cruciale de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi noua locuinta. Aici, intra infrastructura zonala construita deja, dar te poti orienta si in functie de ceea ce este deja in plan sa se construiasca, in urmatorii ani. Multe zone ajung sa se dezvolte la fel de bine ca centrul orasului. Aici, putem vorbi despre sectorul 5, unde cele mai noi apartamente de vanzare din 13 Septembrie pentru tineri merita sa fie luate in consideratie, mai ales ca acestia trebuie sa ajunga usor la locul de munca.
  • O locatie excelenta este si cea in care traficul zonal este cat mai putin zgomotos, iar poluarea nu este atat de mare, precum in zonele central, intens circulate. Daca iti gasesti un apartament aflat si langa un parc, atunci esti cel mai norocos. In sectorul 5 este Parcul Sebastian, un loc unde atat cei mici, cat si adultii se recreeaza, dupa o zi de scoala sau de munca.
  • Apropierea apartamentelor noi din 13 Septembrie de o intreaga retea de magazine, centre comerciale, doua mall-uri, supermarket-uri, Piata Chirigiu, scoli si gradinite, dar si centre de medicina familiei, face ca aceasta zona sa fie locul ideal de mutare. Accesul rapid la centrul orasului si la mijloacele de transport in comun sunt un alt plus al zonei.
  • Anul constructiei este alt element important si, adesea, decisiv, in alegerea unei noi locuinte. Apartamentele din 13 Septembrie sunt noi, facand parte din ansambluri rezidentiale realizate de o agentie imobiliara cu experienta, asa ca puteti alege unul, fara sa va ganditi prea mult.

Apartamentele noi aflate la vanzare in sectorul 5 au structura de rezistenta consolidata

Pentru ca ai nevoie de siguranta, in cartierul 13 Septembrie din Bucuresti, gasesti immobile de locuinte cu structura de rezistenta puternica, avand stabilitate si rezistenta la orice solicitare de tip dinamic, static sau seismic. Sistemele sanitare si termice nu vor fi o problema, pentru ca acestea au propriile lor sisteme, cu costuri de intretinere reduse.

Si, pentru ca finisajele conteaza, pentru un confort sporit, alegand un apartament nou din sectorul 5, de la o agentie imobiliara serioasa vei avea posibilitatea de a-ti alege tu cum vrei sa arate acestea.

In final, va spunem ca, indiferent ce vei alege, important este sa te simti “ca acasa”. Alegerea unui apartament nou de vanzare in Bucuresti nu este atat de grea, daca tii cont de anumite detalii care iti vor face viata mai usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *