Sursele PC – accesorile PC de mare putere pentru calculatorul tau

Este destul de dificil sa va recomand surse pentru calculator, fara sa stiu exact ce sistem aveti, daca este un sistem facut pe componente sau a fost cumparat gata facut.

In cele mai multe cazuri, un calculator gata facut are sursa PC de alimentare proasta, la limita, iar in cazul in care doriti sa faceti un upgrade calculatorului, in cele mai multe cazuri sunt probleme cu sursa de alimentare.

Am intalnit persoane care, speriate de zgomotul sursei au decis sa o schimbe. Zgomotul acesta, de cele mai multe ori este coil noise si nu afecteaza capacitatile sursei, ci mai degraba auzul celui care foloseste acea sursa sau placa video.

Acest zgomot apare, de cele mai multe ori, din cauza faptului ca electronica nu este tocmai ok realizata. S-a demostrat, totusi, ca poate aparea si la o sursa PC de brand, dar nu intr-un procent atat de mare ca la acelea numite si „pocnitori” de unii.

Recomandare sursa pentru PC

Va pot recomanda cateva surse de calitate, cu certificare bronze sau chiar gold, eficienta buna. Veti observa ca nu recomand surse cu W multi pentru ca, daca este de calitate, mai mult ca sigur aceasta va avea W reali, nu doar pe hartie.

ce sursa pc sa alegi pentru calculatorul tau

Acest lucru va permite sa alegeti o sursa PC care sa aiba amperaj ok pe fiecare rail, pentru a functiona orice placa video pe acel sistem.

In alta ordine de idei, trecem pe mobile. Se doreste tot mai mult scaderea consumului de energie pentru ca nu exista o tehnologie iefina si fiabila pentru baterii, acumulatori. Asa ca toti doresc sa faca produse care sa consume tot mai putina energie.

Revenind la sursele PC de alimentare pentru calculator inainte de a va face un sistem, trebuie sa luati in considerare toate consumabilele pe care le aveti in calculator si sa luati in considerare chiar un viitor upgrade al placii video.(cea mai mare consumatoare de W dintr-un PC)

Sursa http://recomandare.info/recomandare-sursa-pentru-calculator.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *