Stilul unic si elegant al gentilor office de la Zevo dau culoare si prestanta oricarui outfit feminin

Magazinul online de genti si accesorii pentru femei Zevo reuseste prin gentile pe care le ofera doamnelor sa infrumuseteze orice tinuta feminina indiferent ca este vorba de outfit-uri pentru ocazii formale sau informale.

Desi nu este un magazin ce activeaza de mult timp pe aceasta piata online de accesorii de dama, a reusit sa devina un shop destul de cunoscut in domeniul gentilor de dama datorita gamei de produse destul de diversificata  dar si datorita preturilor destul de accesibile pentru multe categorii de cliente.

Gentile office – accesoriul care nu trebuie sa lipseasca din garderopa ta de zi cu zi

doamnele poarta genti la outfit-urile lor de zi cu zi

O categorie de genti care reuseste sa atraga interesul multor femei este cea a modelelor office. In general gentile office sunt de o eleganta aparte ce pot  stiliza multe tinute femine care in mod normal nu ar spune mare lucru. Insa accesorizarea acestora cu o geanta office de la Zevo  le fac mai atragatoare si mai elegante in acelasi timp.

Gentile office de la Zevo cuprind o serie de modele din care fiecare femeie isi poate alege o geanta potrivita stilului de vestimentatie propriu si o culoare care ii place si care se asorteaza  foarte bine cu celelalte componente ale intregului outfit.

Din punct de vedere al culorilor, la Zevo gasiti genti office petru dama atat in culorii neutre cat si in culori mai vii mai deschise care pot reprezenta pata de culoare a tinutelor adoptate de doamne. In ceea ce priveste culorile neutre in care se regasesc  gentile office de la shopul Zevo acestea ofera avantaje in materie de versatilitate datorita faptului ca se pot accesoriza la orice culoare ale celorlalte articole vestimentare din outfit-ul adoptat.

O categorie care reuseste sa atraga atentia multor doamne este cea a gentilor cu imprimeu din piton acestea adresandu-se femeilor cu personalitate care doresc  prin tinutele adoptate sa se faca remarcate extrem de usor in randul celor din jur.  Aceste genti sunt din piele ecologica, sunt de o eleganta aparte  si pot atrage privirile in orice ocazie. Din punct de vedere al modului de purtare aceste genti pot fi purtate atat pe umar cat si in mana, cureaua de umar fiind detasabila.  Dimensiunile sunt unele destul de generoase, aceste genti fiind extrem de incapatoare fiind utile in special la doamnele care au nevoie de genti mai spatioase pentru lucrurile lor.

Pentru a descoperi si alte genti de dama office pe care le puteti cumpara de la Zevo intrati pe site-ul cu acelasi nume la sectiunea de genti de dama.

Zevo – magazin online si fizic cu o colectie impresionanta de accesorii pentru dama

logo zevoCei de la Zevo, pe langa shopul online, dispun si de doua showroom-uri in magazinele Auchan din zonele Berceni si Theodor Pallady acolo unde puteti descoperii intreaga gama de genti dar si alte accesorii de moda adresate doamnnelor.

Totodata puteti, atunci cand efectuati comanda pe site, sa optati pentru a va rezerva geanta intr-un unul din cele doua showroom-uri fizice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *