Standardul ridicat de igiena, dat de produsele de curatenie profesionala

produse curatenie

Prestigiul activitatilor din sfera HO.RE.CA depinde nu numai de rapiditatea si calitatea serviciilor prestate, ci si de gradul de curatenie ce caracterizeaza locurile la care clientii au acces sau locurile in care se desfasoara activitati de productie. Din fericire, exista tehnologii revolutionare de fabricatie a produselor profesionale pentru curatenie, care pentru dumneavoastra isi au echivalentul in timp si bani economisiti.

Detergentii profesionali existenti in magazinele online, carucioarele de curatenie de tip fagure, lavetele profesionale si specificele produse pentru toaleta, precum si mopurile profesionale sau acesoriile de curatenie, iata secretele atingerii unui standard inalt de curatenie. Toate sunt importante si toate se pot comanda online, din fericire. Cu un minim de efort si cu un maxim de eficienta, locatia pe care o aveti in administrare va fi evidentiata de catre vizitatori si nu numai.

Detergentii profesionali, produse de curatenie indispensabile

Toate produsele de curatenie sunt eficiente, avand un nivel inalt de curatare indiferent de  tipul de suprafata, igienizand-o fara a o afecta. Desi puterea lor de curatare este foarte mare, sunt inofensivi si nu ataca suprafetele pe care actioneaza. Fie ca suprafata este din metal, inox, lemn care se lustruieste sau a unor cuptoare care se degreseaza, niciuna nu e atacata de acesti detergenti.

Daca nu sunteti convinsi de caracterul indispensabil al acestor detergenti profesionali si aveti incredere in orice detergent puternic din comert, trebuie sa luati in calcul si existenta detergentilor profesionali speciali, care au actiune locala rapida si eficienta pentru diferite tipuri de pete care nu ar putea fi inlaturate altfel.

Celelalte produse care intregesc un kit al produselor de curatenie profesionala

 • Carucioarele de curatenie

Structura de tip fagure a cadrelor din plastic este foarte apreciata la aceste carucioare, deoarece ergonomia implicata grabeste procesul general de curatare, pe acelasi carucior existand loc pentru toate cele necesare in diferitele locuri pe unde se actioneaza.

Carucioarele de dimensiuni mari includ si saci menajeri impermeabili, din PVC, tavi detasabile de deservire si galeti colorate diferit

 • Lavetele profesionale

Confectionate ori din bumbac, ori din fibre sintetice, microfibre sau rasini sintetice, lavetele, daca sunt profesionale, nu imprastie mizeria sau praful, ci curata fara sa lase urme ale trecerii ei pe suprafete

 • Mopuri profesionale
 • Produse pentru toaleta
 • Alte produse de curatenie (accesorii)

Acestea sunt variate, pentru a acoperi un spectru larg de activitati de curatare a geamurilor si a altor suprafete vitrate, inclusiv cele fara forma plana. Exemple: raclete de inox, bureti din microfibra, prelungitoare telescopice (atat de utile!).

 Aceste produse participa la curatenie in:

 • Institutii publice
 • Spitale, centre medicale
 • Hoteluri
 • Spatii comerciale, cladiri de birouri
 • Spatii industriale de productie
 • Restaurante, cafenele, baruri
 • Sali de asteptare

Consumabilele vin, in principiu, in cantitati mai mari, pentru ca stocurile dumneavoastra sa fie suficiente, si sa nu fiti nevoit sa plasati des comenzi sau sa riscati sa ramaneti fara detergenti sau solutii. Este vorba de instituirea si totodata de mentinerea permanenta a curateniei.

Actionati in sensul mentinerii unei bune imagini a entitatii pe care o reprezentati si dati click-urile care va aduc in fata produselor profesionale pentru curatenie. Veti ajunge la timp si bani economisiti, si la o curatenie exemplara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *