baterie-auto-renault

Spune-mi ce baterie auto de Renault cumperi ca sa-ti spun cine esti!

Zicala era putin altfel, dar m-am gandit sa o adaptez la o speta care cel putin pe mine ma demoralizeaza: soferii isi cumpara baterii auto dupa ureche si nu tin cont de faptul ca din magazinele online se pot comanda baterii auto de calitate care sa fie de dimensiuni si puteri special reglate pentru o marca auto sau alta. Astfel, bateriile auto pentru Renault se potrivesc, bineinteles, marcii Renault, poate pentru toate modelele si motorizarile.

Acumulatorii auto pentru Renault au diferite marje de inaltime, latime si lungime, anumite puteri si cei mai buni sunt produsi de Bosch, Varta sau Rombat. Daca apelezi la magazinele online (Neobat.ro este un inceput bun, din cate am putut observa), vei putea avea parte si de consultanta telefonica in alegerea bateriei potrivite, si tot reprezentantii acelui magazin online ti-i vor si monta, daca doresti asta.

Asta este calea cea mai buna sa inlocuiesti bateria auto veche de la Renault-ul tau cu una buna pe care sa nu o cari tu, cu care sa nu te mai chinui tu in montarea ei. Iar pretul ei este unul accesibil!

Variante de Renault pentru care gasesti baterii auto pe Internet

baterii renault

In functie de varianta de Renault pe care o detii, pe care o conduci, exista mai multe posibilitati de baterii auto. O baterie auto poate servi pentru, sa zicem, 15 marci auto diferite, insa raportat la o singura marca auto, nu este potrivita la toate variantele sale, asa ca nu este universal valabila. Iata mai jos cate un exemplu de baterie auto pentru Renault, ales in functie de varianta:

  • Renault Clio – aici merge bateria Rombat Cyclon 55 Ah, dar si altele produse de Bosch sau Varta
  • Renault Kangoo – la acest model se potriveste foarte bine Bosch S3 56 Ah, pe langa altele
  • Renault Laguna – un exemplu de baterie pentru Renault Laguna este Varta Black Dynamic 56 Ah
  • Renault Master – autovehicul de tip minivan, deci o baterie Rombat Tornada de 50 Ah este potrivita
  • Renault Megane – probabil cea mai raspandita in Romania; Bosch S4 52 Ah este un bun exemplu
  • Renault Trafic – o baterie precum Rombat Cyclon 62 Ah se potriveste la perfectie

Spune-mi si de unde iti cumperi de obicei bateriile auto pentru Renault-ul tau!

baterii renault

Alege varianta online! Prezinta mai multe avantaje in raport cu achizitionarea uneia de la magazinele fizice sau de la cunoscuti sau de la vecini. Magazinele online trateaza matematic totul: producatorul acela – bateria aceea – marca aceea – varianta aceea – motorizarea aceea. Comanda acolo, ti-o livram intr-o ora (Neobat.ro poate face asta, in anumite conditii), ti-o montam, daca vrei…

Mesaje de genul acesta nu au cum sa nu te incante. Si nu ascund costuri mari; din contra, s-ar putea ca bateria pentru Renault sa coste mai putin decat in magazinele fizice care trebuie si ele sa isi scoata banii de chirie de undeva!

Si anume din adaosul comercial mare pe care il practica, fiind siguri ca soferii constransi de timp vor accepta orice pret, numai sa isi schimbe bateria cat mai repede. Dar tu poti sa te distantezi de astfel de situatii urgente care sa implice baterii auto scumpe de Renault, te poti orienta inca de pe acum catre magazinele online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *