Revidox: remediul natural impotriva imbatranirii celulare

Revidox cu Stilvid 84% este remediul natural care incetineste imbatranirea celulara, avand o formula unica exclusiva compusa dintr-un concentrat de substante active Stilvid 84%, pe baza de strugure si rodie. Astfel, capsulele Revidox protejeaza creierul de Alzheimer si previne imbatranirea celulara.

Suplimentul alimentar Revidox are actiune antioxidanta

revidox capsule

Suplimentul alimentar Revidox contine principiile active prezente in mod natural in struguri si rodie

 • Resveratrolul: combate imbatranirea celulara
 • Antocianinele: au actiune antioxidanta pentru blocarea actiunii radicalilor liberi
 • Flavonoidele: ofera protectie antioxidanta la nivel cardiovascular
 • Punicalaginele si acidul elagic: combat stresul oxidativ generat de radicalii liberi

Din actiunea sinergica a acestor polifenoli vegetali carora li s-a alaturat seleniul se naste Revidox cu Stilvid. Consumatorii care folosesc in mod regulat Revidox cu Stilvid au remarcat efecte benefice dupa primele 30 de zile:

 • Piele mai elastica, luminoasa si ferma
 • Ameliorarea sau chiar reducerea intensitatii pigmentarii petelor tegumentare si a ridurilor
 • Reducerea petelor si a ridurilor
 • Reducerea oboselii si redobandirea tonusului si vitalitatii
 • Activitate celebrala imbunatatita
 • Imbunatatirea vederii

Studiul clinic randomizat, dublu-orb, placebo- control realizat pentru evaluarea eficientei suplimentului alimentar REVIDOX (realizat pe subiecti umani), a evidentiat toate aceste efecte si in plus s-au observat si urmatoarele efecte:

 • neutralizarea cu pana la 50% a radicalilor liberi raspunzatori pentru imbatranirea organismului (masurata prin diferite metode analitice – FRAP (Ferric Reducing Antioxidant Parameter)
 • reducerea semnificativa a cholesterol LDL , denumit si “colesterol rau”
 • activeaza SIRT-1 denumita si “gena longevitatii”, cu efect benefic asupra calitatii si duratei vietii.

Capsula Revidox protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular

Cu trecerea timpului, vasele noastre de sange catre transporta oxigen si nutrienti catre celulele organismului, imbatranesc si pot suferi de arteroscleroza – un proces in care pe peretii vaselor de sange se depun grasimi, generand reactii negative in lant in organismul nostru. O dieta saraca in legume si fructe si bogata in acizi grasi saturati poate accelera acest fenomen contribuind la cresterea riscului de bolil cardiovasculare, in aceeasi masura in care stilul de viata dezordonat si stresant poate influenta procesul de imbatranire. Tocmai de aceea, Revidox permite o stare de sanatate buna, ca sa fii in forma in fiecare zi.

In ultimle decenii prezenta radicalilor liberi a starnit o atentie din ce in ce mai mare in comunitatea stiintifica, datorita faptului ca prezenta lor a crescut riscurile imbatranirii premature, datorita alimentatiei incorecte, fumului, stresului, poluarii si mai ales datorita diminuarii consumului de hrana naturala bogata in antioxidanti. Radicalii liberi ataca celulele, distrugand lipidele din membrana, proteinele si chiar atacand bagajul genetic continut in ADN. Pe seama radicalilor liberi a fost pusa chiar emergenta unor variate patologii care pot sa accelereze procesul de imbatranire fizica sau mentala.

Organismul nostru se apara gratie antioxidantilor care previn formarea radicalilor liberi, anulandu-i rapid pe cei deja formati si reparand stricaciunile produse de acestia. Cand se rupe echilibrul intre cantitatea de radicali liberi si cantitatea de antioxidanti, prezenta excesiva a radicalilor liberi genereaza conditiile de “stres oxidativ”, care dauneaza structurilor celulare si pot cauza in cele din urma moartea celulelor.

Pentru a preveni aceasta situatie este esential sa luptam pentru intarirea barierei noastre antioxidante, printr-un stil de viata corect si o alimentatie sanatoasa, in masura sa ofere organismului nutrienti si polifenoli vegetali. Revidox cu Stilvid constituie o sursa importanta de polifenoli din struguri, ca adjuvant ideal la o dieta si un stil de viata echilibrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *