automatizare-brat-articulat-poarta-batanta

Ramai in masina: apesi un buton si automatizarile actioneaza portile batante

Iti place confortul si ti-l doresti oriunde. Ai o casa spatioasa si mobilata confortabil, ai o masina confortabila, asadar ar trebui sa ai si un acces usor in curte sau din curte spre afara cu masina. Dar te incurci de portile grele ale gardului prin care nu te vede nimeni si din cauza asta pana si gardul iti ofera confort (in afara de porti).

Este foarte inconfortabil sa te duci la poarta, sa o deschizi, sa te urci in masina, sa iesi cu masina dar sa o opresti pentru a cobori si pentru a inchide poarta inainte de a pleca la drum. Si toate miscarile astea sa le faci pe ploaia rece de toamna si pe intuneric, dimineata devreme, atunci cand esti pe graba si nici umbrela nu stii pe unde-ai pus-o

Daca iti cumperi automatizari de aici si le pui la porti, cu conditia ca portile sa fie culisante, ai rezolvat aceasta dilema odata pentru totdeauna. Acestea sunt sisteme de inchidere/deschidere a portilor care se rabateaza, si care pot avea si sute de kilograme fiecare – nu conteaza, sistemele au anumite modalitati prin care portile sa se deschida repede dar sa nu se tranteasca, sa se opreasca daca ceva sau cineva sta in calea lor si asa mai departe.

Cauta automatizari de porti batante, gaseste fotografii si informatii tehnice

automatizare-batanta

Fa asta pe internet. Online. Unde totul este comod. Vei gasi informatii cum ca pe fiecare dintre stalpii portilor se monteaza cate un brat extensibil cu melc, actionat de un motor electric monofazat, care se lubrifiaza permanent. Iata ce mai cuprinde sistemul:

  • 2 condensatoare
  • 2 fotocelule de siguranta
  • Panou electric cu receptor incorporat
  • Telecomenzi

Acestea sunt doar componentele principale. Pe restul le poti afla consultand un site care comercializeaza asemenea sisteme si care dispune si de informatii destule despre ele. Poti incerca A2t.ro.

Ce variante de automatizare pentru portile tale batante ai? Si pe care sa o alegi?

automatizare_porti_batante

Piata este diversificata. Eista mai multe categorii, exista mai multe modele si mai multi producatori. Numai tu esti in masura sa decizi exact asupra automatizarilor pe care sa le si adaugi in cosul online de cumparaturi. Pana atunci, afla ca:

  • Exista si automatizari pentru acces pietonal; pentru casa ta proprietate privata nu este cea potrivita, dar poate ai unde sa montezi asa ceva.
  • Automatizari pentru portile batante de 3 metri, care sa fie elegante, adica sunt din aluminiu, un design futurist, si pentru ca este premium, are un blocaj de securitate si inca unul care se poate temporiza; adica nici daca tragi sau impingi de poarta inchisa, nu se va putea deschide, automatizarea o va tine acolo.
  • Sisteme de automatizare a portilor tale care sa fie ingropat in pamant; adica sa fie pentru casele de avangarda, pentru luxul maxim; portile se vor deschide si inchide ca de la sine, fara sa vezi niciun brat metalic actionandu-le.

Acum stii despre ce este vorba. Mai ramane sa alegi exact modelul, sa plasezi comanda online, sa o montezi si sa te bucuri de toamna si de casa parca mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *