haine angro

Puterea exemplului: si tatal si fiul si-au deschis un magazin cu haine din en gros

Puterea exemplului este foarte mare si se arata in mediul de afaceri din Romania. Un antreprenor care si-a facut exit-ul din toate afacerile in care era actionar s-a gandit sa investeasca intr-o singura afacere, care sa ramana pe viitor in familie. In acelasi timp, fiul lui urma studii de management. Insa atat de mult i-a placut fiului procesul de nastere si de evolutie al unei firme, incat a avut in vedere deschiderea unui alt magazin de haine. Bineinteles, ei apeleaza la acelasi magazin de haine en gros.

Un mic istoric al celor doua magazine cu aceleasi haine luate din en gros

haine en gross

Primul magazin, cel deschis de catre tata, a avut un start de succes, datorita talentului dovedit in afaceri si probat de atatea ori de-a lungul timpului. Fiul lui, cat timp se afla la studii, il ajuta cu diferite treburi (drumuri la Registrul Comertului, amenajare de raft, uneori), dar lucrul care l-a determinat pe fiu sa creada ca poate sa devina independent prin deschiderea unui propriu magazin de imbracaminte a fost furnizorul de imbracaminte en gros existent: Angrostoc.ro.

Iata cum, dupa o scurta perioada, fiul s-a bazat pe aceleasi haine ieftine en gros de calitate care pot fi vazute aici si care sunt furnizate de acelasi magazin, si pe cunostintele de business „furate” de la tatal lui pentru a isi deschide propria afacere. Bineinteles, studiile in management l-au ajutat, la fel si imprumutul pe care un prieten i l-a acordat.

Cel de-al doilea magazin si modalitatea prin care isi procura hainele ieftine

Cel de-al doilea magazin isi procura hainele ieftine din acelasi loc cu primul magazin: adica de la un magazin online de haine en gros, care comercializeaza:

haine en gros

· Imbracaminte de dama (chiloti, tricouri, esarfe, bluze si multe altele care intereseaza pe absolut orice femeie, si de la fiecare articol intereseaza mai multe modele)

· Imbracaminte de barbati (chimono, sosete si chiloti, care intereseaza pe absolut fiecare barbat, fiindca lenjeriile de corp sunt universal valabile iar chimono-ul este foarte lejer acum, pe timp de vara)

· Imbracaminte en gros de copii (boxeri, bluze, bascute, sosete, care intereseaza pe absolut fiecare parinte pentru a il imbraca pe copilul sau cat mai bine si pentru a il proteja de soarele puternic sau de vant)

Iata cum si cel de-al doilea magazin a inceput sa aiba vanzari din ce in ce mai bune, pentru ca furnizorul ofera preturi bune si calitate inalta si, sa nu uitam, varietate mare de produse. De fapt, toate magazinele finale care se aprovizioneaza de la un asemenea vanzator de haine angro are de castigat!

Daca se aprovizioneaza din acelasi loc si vand, practic, aceleasi haine ieftine si bune luate din en gros, inseamna ca magazinele nu pot diferi mult intre ele. Va renunta fiul la orgoliul tineresc pentru a se asocia intr-un fel cu tatal sau? Viitorul va decide. Oricum, tatal lui este multumit ca ii calca pe urme, chiar daca in acest moment are un proiect separat fata de al sau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *