Parior? Strategii eficiente care fac diferenta intre AMATOR si PROFESIONIST

Pasionat de sport? Iti doresti sa iti valorifici cunostintele, trecand la nivelul urmator? Jocurile de noroc au evoluat foarte mult de-a lungul anilor, transferandu-se treptat, pe platforme online. Mediul virtual ofera posibilitatea agentiilor de a pune la dispozitia membrilor lor, game diversificate atat de categorii si evenimente sportive, cat si de de tipuri de pariruri.

Daca iti doresti sa evoluezi, maximizandu-ti sansele de castig, ai nevoie de construirea unui stil propriu de parior, folosind strategii si sisteme potrivite pentru timpul si bugetul pe care doresti sa le investesti.

Secretele succesului

Iti doresti ca investitiile pe care le faci in pariurile sportive sa se transforme in venit? Nu exista o reteta a succesului, in niciun domeniu, insa in cazul jocurilor de noroc, exista elemente comune, care favorizeaza sansele de castig. Atunci cand doresti sa investesti in acest domeniu, este foarte important sa nu te bazezi doar pe hazard, ci sa faci alegeri in urma unei informarii complete, folosind surse de incredere.

Deasemenea, pentru a-ti maximiza experienta din lumea pariurilor sportive, fii sigur ca alegi casa de pariuri potrivita pentru tine. Desi sunt multe astfel de agentii, precum Unibet, inscrise la Oficiul National al Jocurilor de Noroc din Romania sau strainatate, cand alegi o casa de pariuri, ea trebuie sa indeplineasca si urmatoarele criterii:

  • Sa iti ofere protectie contului tau virtual, atat pentru datele personale, cat si pentru cele bancare;
  • Sa iti puna la dispozitie o gama diversificata de sporturi si pariuri din care poti alege;
  • Sa iti garanteze tranzactii sigure si rapide, oferindu-ti posibilitatea de a alege dintre mai multe modalitati de plata;
  • Sa puna la dispozitia membrilor sai cat mai multe oferte si promotii, pentru a putea profita de bonusurile de pariuri din plin.

Daca iti doresti sa iti cresti sansele de castig, nu uita faptul ca un parior profesional nu este niciodata subiectiv, el facand mereu alegerile in functie de sansele reale de castig, nu in urma preferintelor personale. De aceea, este foarte important ca, inainte de a decide ce pariu si miza depui, sa te informezi cat mai mult, bazandu-te pe site-urile specializate care ofera noutati constant, statistici create de catre cei mai buni tipseri si cotele si pronosticurile date de casa de pariuri unde depui biletele.

SISTEME SI STRATEGII CELEBRE

Exista doua tipuri principale de strategii, anume – cele care au ca scop stabilirea valorii mizelor si cele care se axeaza pe analiza amanuntita a meciurilor. Daca iti doresti sa te bazezi pe statistici si probabilitati stabilite de catre profesionisti, concentrandu-te mai mult asupra investitiilor pe care le faci, creaza-ti un sistem propriu de parior, testand si integrand strategii, precum:

  • Strategia Martingale;
  • Strategia Easy Money;
  • Strategia după șirul Fibonacci;
  • Strategia Labouchere;
  • Minutul Următoului Gol (MUG).

Pentru a putea decide daca o strategie sau un sistem ti se potriveste, trebuie sa il testezi pentru aproximativ 1-2 luni, investind sume mici si medii, astfel incat sa poti evalua corect eficienta sa. Daca doresti sa iti imbunatatesti tehnicile, poti mereu invata din experienta celor avansati, pe care ii poti contacta pe grupurile regasite pe diverse retele de socializare.

Deoarece pariurile sportive sunt o activitate in care se pot intampla evenimente imprevizibile, specialistii recomanda sa nu fie depasita limita sa ca hobby, evitandu-se investitiile care nu pot fi suportate de catre capitalul tau financiar general, valoarea mizelor si numarul pariurilor fiind facute echilibrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *