Organizarea unui eveniment corporate: cat de greu este sa te ocupi de tot?

Organizarea unui eveniment corporate poate sa iti dea batai de cap, mai ales daca esti in criza de timp si toata lumea asteapta ca tu sa fi facut totul deja. Asa ca, tot ce iti mai ramane, intr-un asemenea caz, este sa apelezi la serviciile profesionale ale unei firme care te poate ajuta cu organizarea unei petreceri corporate inedite, cum nu s-a mai vazut. In plus, scapi si de problema spatiului, mai ales daca sunt multe persoane invitate.

Pregatirea unei petreceri corporate se face cu ceva timp inainte

organizare eveniment corporate

Pregatirea unei petreceri corporate are nevoie de timp. Chiar daca tu crezi ca nu e mare lucru de facut, un organizator va munci destul timp pentru ca toate detaliile sa fie puse la punct in seara petrecerii. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le urmaresti, atunci cand vrei sa dai o petrecere corporate, la care sa inviti toti angajatii din firma.

  • In primul rand, este vorba de numarul de invitati. In functie de acest factor, se va stabili marimea salii, daca vor fi mai multi este nevoie de o sala de evenimente mai incapatoare, cum ai gasi, de exemplu, la Chefsgallery.ro, iar daca sunt mai putini, nu are rost sa inchiriezi un salon de evenimente mare, pentru ca totul va crea impresia ca multi nu au vrut sa onoreze invitatia de a veni la eveniment.
  • In al doilea rand, este vorba despre meniul ales. Aici, poti opta pentru niste aperitive usoare, pe placul tuturor, un candy bar, etc. Bautura nu trebuie sa lipseasca nici ea, dar aveti grija sa nu va imbatati angajatii la petrecere, pentru ca s-ar putea sa se nasca momente neplacute, atat pentru ei, cat si pentru tine.
  • organizare petrecere corporate
  • Spre deosebire de alte tipuri de evenimente, cele corporate urmeaza cateva reguli, pentru a fi foarte bine organizate. Daca tema petrecerii este una haioasa, poti crea cateva momente de karaoke sau jocuri, cu care sa ii faci pe cei invitati sa se simta in largul lor, sa socializeze mai usor unii cu altii si sa se cunoasca mai bine. Cu cat ai o relatie mai buna cu angajatii si ei intre ei, cu atat afacerea va merge mai bine.

Ce buget avem pentru organizarea petrecerii private? Bineinteles, ne dorim ca angajatii nostri sa tina minte aceasta petrecere si sa se simta foarte bine, insa trebuie sa avem grija la buget, sa nu alocam bani mai multi unor aspect si sa le neglijam total pe celelalte.

Organizarea unor evenimente corporate in Bucuresti: ce firma alegem?

organizare evenimente corporate

Daca petrecerea corporate va fi tinuta in Bucuresti, ai numeroase posibilitati de a o organiza in mod eficient, mai ales ca exista firme de organizare evenimente, care va pot pune la dispozitie cele mai frumoase saloane de evenimente, servicii de catering, lumini si sonorizare. Una dintre ele ar fi Chef’s Gallery, cu servicii ireprosabile pentru toti clientii, indiferent de eveniment. Iti dorim petrecere frumoasa si te asteptam sa ne spui cum s-au simtit invitatii tai si ce recomandari ai face si altora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *