tratament radiofrecventa

O sotie relaxata si fara celulita, cu ajutorul radiofrecventei corporale

Cele mai multe dintre doamnele si domnisoarele care ne infrumuseteaza viata cu eleganta, frumusetea si personalitatea lor au probleme legate de cat de bine arata. Indiferent de varsta, obsesia trupurilor perfecte le guverneaza viata atat lor, cat si noua barbatilor, care intr-un fel sau altul intram in contact direct cu nemultumirile acestora. O metoda pentru un corp perfect, fara celulita? Da, daca vorbim despre radiofrecventa corporala (iata aici mai ulte detalii: https://www.bioestetika.ro/tratamente-corporale/radiofrecventa-corporala/), o terapie care chiar da rezultate.

Cati dintre noi nu suntem bulversati de intrebarea pe care ne-o adreseaza suav sotia de la prima ora? ”Iubitule, ti se pare ca m-am ingrasat?” Faci ochii mari ca de broasca, rumegi o secunda sa dai un raspuns potrivit cu ce vrea sa auda si cand intr-un final raspunzi: ”Esti perfecta, draga mea!”, incepe un concert de plansete cu icnete, dintre care auzi vag niste cuvinte precum: ”mincinosule”, ”nu vreau sa fiu femeie”, ”m-am saturat de viata” etc.

radiofrecventa corporala

De cele mai multe ori iti vine sa o iei la fuga si sa te ascunzi in gaura de sarpe numai sa nu auzi o a doua intrebare: ”Cu celulita asta pe mine, nu-i asa ca nu ma mai iubesti?”. Ce treaba are una cu alta, doar creierasele lor pot scoate raspunsul  perfect, pentru ca raspunsul urmator nu le multumeste cu siguranta: ”Te iubesc oricum, draga mea, si grasa si slaba si cu celulita si fara ea!”. Teoretic, ar trebui sa fie raspunsul perfect, dar nu este, va asiguram!

Cel mai bun raspuns pe care trebuie sa-l dai iubitei in aceasta situatie este urmatorul: ”Draga mea, esti perfecta, dar daca tu crezi ca ai probleme cu celulita, uite, te-am programat la o sedinta de radiofrecventa corporala!”. Ea va fi uimita de faptul ca te intereseaza, va fi bulversata de noutatea tratamentului pe care o sa-l faca. Nu stie nimic despre o astfel de terapie corporala, asa ca va cauta informatii si vei scapa cu brio dintr-o situatie fara iesire.

In ce consta radiofrecventa corporala

Radiofrecventa corporala este cel mai tare tratament de ultima generatie pe care trebuie sa il faca o femeie daca isi doreste sa scape de problemele cu celulita. De cele mai multe ori, disperarea le apuca pe femei in orice moment al zilei, mai ales atunci cand se dezbraca sau se imbraca, asa ca ar fi bine sa nu eziti si sa o programezi pe sotia sau pe iubita ta la un tratament de radiofrecventa corporala in clinica Bioestetika.ro.

Iata in ce consta tratamentul de radiofrecventa?

 • Aplicarea undelor de radiofrecventa , incalzirea dermei, favorizand crearea de colagen;
 • Contractia fibrei de colagen se datoreaza caldurii locale;
 • Stimularea metabolismului fibroblastelor ce duce la formarea de noi fibre de colagen si elastina;
 • Regenerarea acestor depozite duce la elasticitatea pielii;
 • Radiofrecventa strange tesuturile musculare si grase;
 • Tratamentul poate fi facut o data, de doua ori pe luna sau ori de cate ori recomanda cosmeticianul.

radiofrecventa

Tratamentul de radiofrecventa si contraindicatiile ei

Acest tip de terapie corporala cu radiofrecventa nu este unul dureros, poate fi facut pentru abdomen, coapse, brate, gat, fata, si este compatibil cu orice alt tratament cosmetic.

Evident ca exista cateva contraindicatii de care trebuie sa tina seama orice femeie care isi doreste sa apeleze la radiofrecventa:

 • Sa nu aiba un stimulator cardiac sau un cardioverter implantat;
 • Sa nu sufere de epilepsie;
 • Sa nu prezinte infectii acute ale pielii sau sa aiba herpes;
 • Sa nu aiba o placa sau o proteza metalica in vreo parte a corpului;
 • Sa nu fie insarcinata si sa nu alapteze;
 • In ultimele 6 luni sa nu fi facut vreo interventie chirurgicala;
 • Sa nu fi suferit de cancer in ultimii 5 ani.

Radiofrecventa poate scoate din impas orice barbat care se gandeste atat la corpul doamnei sale, cat si la linistea sa de zi cu zi. De ce sa o tot auzi ca se plange si ca se da de ceasul mortii, cand ai putea foarte bine sa-i faci un cadou frumos, care sa o relaxeze, care ii va insenina zilele si o va scapa de inestetica celulita?

tratament radiofrecventa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *