O baterie auto care “merge brici”?

Esti sofer? Atunci te va interesa sa stii cum gasesti acele baterii auto care “merg brici”! Astazi, din ce in ce mai multi soferi cauta informatii despre acumulatorii auto cu cel mai bun potential pentru a-si asigura kilometri in plus pe care au nevoie sa ii parcurga pe o durata indelungata de timp.

Multi dintre cei care devin victimele bateriilor auto care vor ceda in doar cateva luni se intreaba care ar fi cel mai bun acumulator pentru ca masina lor sa poata rula in trafic, fara probleme, timp de cativa ani! Ei bine, nu trebuie sa cheltuiasca o avere si nici sa foloseasca redresorul, ci trebuie doar sa gaseasca acea baterie potrivita masinii sale!

Nivelul de interes al soferilor pentru bateriile auto

baterii auto

Pentru ca fiecare afirmatie trebuie sa aiba la baza dovezi concludente, iata inforgraficul de mai jos:


Din 2004 pana in prezent nivelul interesului pentru baterii auto a crescut de 4 ori in randul utilizatorilor Google! Practic, putem constata un continuu proces de constientizare a faptului ca informatia conteaza atunci cand doresti sa cumperi acumulatori pentru masina.

Bateriile auto Varta au cunoscut si ele o asccendenta in randul interesului generat de cei care folosesc motoarele de cautare pentru a achizitiona sau pentru a se informa cu privire la detaliile tehnice a acestor acumulatori.

Urmeaza Bosch, un producator de baterii auto renumit la nivel mondial, iar in final Rombat, fabrica romaneasca care produce pe  banda rulanta aceste acumulatoare pentru masini.

Varta, o bateri auto care “merge brici”

Da, conform informatiilor din grafic si a multiplelor recomandari, Varta este una dintre acele baterii auto care merg brici. De ce? In ultimul timp Varta a dezvoltat o serie de acumulatori cu specificatii speciale. Asadar, vorbim astazi despre baterii:

  • Varta Blue Dynamic
  • Varta Black Dynamic
  • Varta Silver Dynamic
  • Varta AGM
  • Varta EFB

Cei de la Varta au reusit sa creeze acel acumulator auto care sa aiba o durata de viata de 3 ori mai mare si cu o capacitate de  3 ori mai mare de a suporta numeroase cicluri de descarcari/incarcari. Mai mult decat atat, tot acest brand este cel care a reusit sa produca baterii auto ideale pentru masinile cu sistem de pornire start/stop, aceste modele fiind tot mai raspandite la nivel national, in Roamania!

Surpriza! Daca multi mergeau pe varianta ca Bosch sau Rombat sa fie unul dintre producatorii cu acele baterii care sa mearga struna, se pare ca Varta  castiga detasat batalia!

Si da…daca vrei sa iti cumperi o baterie auto cu o durata lunga de viata, o poti face direct din mediul online! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *