Motocositorile din Magazialucostica.ro te ajuta sa tii gazonul cat mai scurt

Motocositorile comercializate in online prezinta un bun raport intre calitate si pret, si acum este momentul numai bun pentru achizitionarea lor, pentru ca – dupa cum se observa – ploile sunt suficiente si soarele este suficient de generos astfel incat iarba creste foarte repede. Daca ai o parcela, o livada, un teren mai mare si neglijezi acest aspect, este posibil sa te complici. Terenul tau nu este pentru cositul cu coasa normala, nici nu mai vorbim de o masina de tuns iarba. Terenul tau impune folosirea unul utilaj de putere, profesionist: motocositoarea vine in ajutor.

motocositori

O motocositoare are un motor fiabil, o bara de taiere numai buna, maner solid, este utilajul care poate sa tunda atat ierburi moi, dese, cat si paisuri mai rare dar tari. Pentru o motocositoare nu conteaza denivelarile din teren, nici faptul ca terenul are o suprafata mai mare (nu se suprasolicita, nu se supraincalzeste). De aceea este atat de potrivita pentru terenul tau.

Utilajele de cosit au cateva caracteristici prin care isi dovedeste utilitatea

motocositoare

Utilajele de cosit sunt proiectate pentru utiilizarea privata, pentru suprafete medii, pentru o gospodarie privata de dimensiuni considerabile, dar nu pentru folosirea in fermele mari (unde sunt utilaje de cosit de dimensiuni industriale). Magazialucostica.ro nu afiseaza ambele tipuri de utilaje de cosit, ci numai acelea denumite motocositori, asadar este o diferenta clara intre acestea doua. Motocositoarea  este un utilaj de ingrijire a gazonului, in ultima instanta, si se descrie prin urmatoarele:

  • Exista o priza de forta directa de aproximativ 1000 rot/min intre motor si bara de cosire
  • Bara de cosire poate fi si de 1,8 m in latime, si este de 2 feluri: pentru ierburi dese si moi, ori pentru ierburi tari, paioase
  • Motosositorile sunt prevazute cu frane pentru ambele roti, actionabile de la maner
  • Pentru ierburile consistente, i se poate atasa un brazdar (strangator de fan) – daca tot trece un utilaj pe acolo, este bine sa se profite si de acest brazdar, pentru economisire de timp si pentru usurinta in strangerea fanului rezultat
  • Asadar, se pot atasa diferite acccesorii, nu numai un asemenea strangator de fan: grebla de adunat fan, un aparat de tocat, accesorii pentru utilizarea in activitati delicate de ingrijire a gazonului

Motocositoarea necesita o studiere cu atentie inainte de a fi comandata online

motocositoarele

Numai tu stii mai bine ce ai nevoie pentru gospodaria ta (gazonul tau, peluza ta, terenul tau, pomicultura ta). Asadar, poti ajunge sa plasezi o comanda pentru o motocositoare care chiar iti trebuie numai dupa ce te interesezi indeajuns de producator, de puterea motorului ori de tipul barei de taiere.

Astfel, iti vei putea gasi motocositoarea care sa te ajute sa tii gazonul cat mai scurt, indiferent de cate ploi vor fi in aceasta vara (deci indiferent de cat de repede va creste iarba). Nu vei putea fi luat prin surprindere, vei avea intotdeauna un gazon tuns exemplar. Numai o investitie va trebui sa faci: sa achizitionezi o motocositoare din online (unele voci spun ca Magazialucostica.ro este locul ideal).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *