Mobila pe comanda avantaje dezavantaje romina furniture

Mobila pe comanda: Cele 5 mari avantaje care te vor convinge sa iti mobilezi locuinta astfel

In urma unei zile aglomerate la locul de munca, tot ce speri este sa ajungi sa petreci timp de calitate alaturi de familie, sa te relaxezi in spatiul tau, in intimitatea unui camin confortabil. Deoarece oamenilor le place sa decoreze si sa amenajeze locuinta conform nevoilor si dorintelor personale, intr-un mod cat mai original, alegerea unui stil de amenajare si a unor piese de mobilier potrivite devine o sarcina mai complicata, impreuna cu decizii greu de luat. Frumusetea si gratia mobilei din locuinta sunt menite sa se integreze pe deplin functionalitatii ei si, in aceasi timp, sa fie in gratie cu ambientul spatiului destinat. Tocmai de aceea, specialistii in domeniu au venit cu o solutie perfecta: mobilierul pe comanda.

O alternativa a mobilei in serie, mobilierul facut pe comanda este solutia ideala pentru cei care vor sa isi amenajeze locuinta cat mai eficient.

Poti alege sa iti cumperi o mobila in serie, din magazinele de specialitate sau varianta unor piese de mobilier pe comanda, care iti ofera control total asupra calitatii materialelor si te ajute sa personalizezi fiecare proiect din locuinta. Indiferent despre ce incapere este vorba, mobila pe comanda se va incadra foarte bine in spatiul pe care il ai la dispozitie si, totodata, vei avea posibilitatea de a pune accentul pe functionalitate, folosind suprafata inteligent.

Mobilierul pe comanda prezinta 5 mari avantaje de care ar trebui sa tina cont toti cei care vor sa isi renoveze locuinta sau sa amenajeze o casa noua. Iata care sunt acestea:

  • O gama extinsa de produse

Unul dintre cele mai mari avantaje este faptul ca beneficiezi de o gama foarte larga de produse si ai posibilitatea sa iti personalizezi asa cum vrei produsul finit. Chiar daca necesita putin mai mult timp pentru a duce proiectul la bun sfarsit, ai siguranta ca rezultatul va fi unul satisfacator, in acord cu preferintele tale.

  • Poti obtine un pret foarte convenabil

Pe langa faptul ca iti poti decora locuinta exact asa cum ai visat mereu, acest gen de mobila este chiar mai ieftina decat mobilierul comandat gata facut. De exemplu, un living pe comanda de la RominaFurniture poate fi realizat intocmai preferintelor tale, cu o oferta de pret foarte avantajoasa. Daca mobilezi mai multe incaperi din casa, in unele cazuri poti primi o oferta sau o reducere de pret. Asadar, daca ti-ai pus in plan un astfel de proiect, te poti incumeta sa negociezi suma finala.

  • Precizia

Mobila obisnuita pe care o gasesti in comert are masuri standard, asadar, vei alege modelul si in functie de dimensiuni. Aceasta limita nu o impune si mobila facuta pe comanda, in cazul careia poti incadra orice corp de mobilier in dimensiunile de care dispui. Atunci cand te hotarasti ce model vei alege, un specialist te va vizita pentru a face masuratori in spatiul ce urmeaza mobilat.

  • Detaliile conteaza

Foarte rar vei gasi in magazine mobilier de duzina cu modele gratioase, piese de mobilier lucrate cu simt de raspundere. Rareori vei descoperi elemente ce sunt in totala armonie cu nevoile familiei si ale spatiului in care locuiesti. Daca alegi mobila pe comanda, poti avea certitudinea ca totul va iesi exact asa cum iti doresti, pana la cel mai mic detaliu.

  • Nu trebuie sa depui efort

Cea mai grea parte in misiunea de a achizitiona mobilierul perfect pentru casa sau apartamentul tau, este alergatura dintr-un magazin in altul, compararea preturilor, listele interminabile si oboseala. In cazul in care te hotarasti sa alegi mobila pe comanda, nu va trebui decat sa alegi dintre modelele care iti sunt puse la dispozitie sau sa propui un plan, iar firma se va ocupa de restul.

In ultimii ani, foarte multi romani apeleaza la astfel de servicii, pentru a-si aduce confortul in propriile locuinte. Mobila pe comanda prezinta o multime de avantaje, iar cei care se ocupa de asta au ca scop indeplinirea dorintelor fiecarui client in parte, prin profesionalism.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *