finet

Materialul perfect pentru lenjeriile de pat: Finetul

Obisnuiam sa cumpar lenjerii de pat din diverse magazine sau de la diverse persoane care se ocupau cu vanzarea lenjeriilor de pat pe care le aduceau din strainatate. O data la 3-4 luni schimbam toate lenjeriile cu altele noi pentru ca se scamosau, se decolorau si la atingere erau foarte rigide, dupa doar cateva spalari. Reuseam sa am un somn odihnitor in primele saptamani de la achizitionarea lenjeriilor, dupa cateva spalari isi schimbau complet textura si nu-mi mai ofereau acelasi confort.
finet

Atunci cand a venit pe lume prichindelul meu am inceput sa fiu mai stricta si sa-mi achizitionez singura materialul din care sa confectionez lenjeriile de pat. Bebelusii au pielea hipersensibila si aveam nevoie de un material din bumbac 100%, acesta fiind cel ce nu provoaca alergii. Astfel am inceput sa caut informatii despre materialul textil ideal pentru micutul meu, dar si pentru mine si am descoperit materialul din finet.

De ce am ales materialul din finet?

Avem nevoie in primul rand sa-i asigur copilasului meu o dezvoltare sanatoasa, iar asta presupunea un somn odihnitor. In plus, imi doream confortul oferit de hoteluri chiar in spatiul meu personal, astfel am ajuns, dupa ce m-am informat intes, la concluzia ca materialul din finet este perfect pentru a-mi indeplini cerintele si dorintele.

material finet

Iata care au fost beneficiile care m-au convins sa achizitionez materialul din finet pentru lenjeriile de pat:

  • Aceasta tesatura este moale si lasa aerul sa treaca – finetul este materialul textil ce mi-a oferit mie si copilasului meu un somn linistit. Tesatura moale, fibrele poroase si usoare dar mai ales faptul ca aerului ii este permis sa treaca au fost primele motive pentru care am ales acest material
  • Rezista in timp – acum culorile sunt aceleasi si parca cu fiecare spalare devine mai fin la atingere acest material din finet. O calitate pe care o apreciez a acestui material, si pe care nu intalnit-o la nici o alta lenjerie din comert, este durabilitatea si rezistenta in timp la diversi detergenti pe care ii schimb, fiind in cautarea detergentului ideal
  • Pe primul loc sta faptul ca bebelusului meu ii prieste de minune acest material – nu mai transpira peste noapte si nu mai exista nici un risc la diversele alergii, acesta este cel mai important lucru pentru mine. Siguranta puiului meu sta pe primul loc in viata mea!

Am intampinat o mica problema fiindca nu gaseam un magazin care sa-mi puna la dispozitie materialul din finet intr-o gama variata, astfel incat sa imi pot alege ceea ce se potriveste cu design-ul dormitorului meu. In plus voiam ca finetul sa fie confectionat din bumbac 100%.

Sabaev.ro mi-a oferit o gama larga de modelele de materiale din finet

material-finetCumparaturile online sunt  pentru mine o salvare. De la aparitia prichindelului meu nu-mi mai permit sa pierd timpul prin diverse centre comerciale asa ca apelez la cumparaturile online. Astfel am descoperit un magazin online de materiale textile, printre care si finetul, cu preturi accesibile si modele variate.

Mi-am comandat modelele de material din finet potrivite design-ului dormitorului meu de pe Sabaev.ro. Aici am gasit calitate si servicii de transport rapide!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *