Marturii pentru nunta: cel mai dragut cadou pentru invitatii tai

Marturii pentru nunta deosebite? Da, acestea trebuie alese cu grija, pentru ca vrei sa vreti sa le oferiti invitatilor vostri cele mai dragute marturii, care sa pastreze vie amintirea evenimentului, odata cu trecerea timpului. Nunta este evenimentul cel mai asteptat de un cuplu; asa ca aceasta trebuie sa iasa minunat, iar marturiile de nunta potrivite sigur vor ajuta.

marturii pentru nunta

Atentiile pentru invitatii la nunta – marturii haioase, elegante sau practice

Atentiile pentru invitatii la nunta voastra trebuie sa fie cat mai originale; nimeni nu ar vrea sa aiba, de la trei nunti diferite, acelasi lucru si isi pierde din farmec, in acest fel. Asa ca, hai sa vedem, in continuare, la ce aspect sa fiti atenti, atunci cand cautati invitatii pentru nunta si marturii de nunta.

  • In primul rand, iti recomandam sa cauti mai multe variante, iar daca un magazin online de profil iti ofera o gama larga de produse, din care puteti sa alegeti ce va place mai mult, cum ar fi boutiquewedding.ro, care comercializeaza marturii de nunta speciale, deosebit de frumoase.

marturii de nunta

  • In al doilea rand, alege genul de marturie de nunta pe care vrei sa il oferi invitatilor tai. Acesta poate fi unul elegant sau clasic, ori, de ce nu, amuzant. Totul depinde de tematica evenimentului si de cat de petrecareti sunt invitatii. Daca vrei sa le faci cadou o atentie simbolica de tip practice, iti recomandam cutiutele de inele, pentru doamne si domnisoare, sau desfacatorul de sticle de vin, pentru domnii pretentiosi.
  • Marturiile de nunta in mare voga si acum sunt cele de tip rama foto, in care puteti inrama o fotografie a cuplului vostru, pe care toti invitatii sa o tina amintire si sa isi aduca aminte de voi, asa cum zambiti in acea fotografie. Cu un design elegant, acest tip de marturii de nunta este ideal pentru cei care doresc sa organizeze o nunta eleganta. Cine doreste, poate sa le personalizeze gravand numele lor.
  • Marturiile de nunta de colectie, realizate din cristal, sunt, cu adevarat, unice. Nufarul este floarea preferata de cei care vor sa simbolizeze puritatea, dar se pot alege si alte flori. Iconitele sunt, si ele, extrem de potrivite intr-un astfel de moment, aceste marturii de nunta marcand, practic, legarea destinelor in fata Domnului.
  • Iar daca vreti sa va “indulciti” invitatii, le puteti oferi si mici cutiute cu bomboane sau arahide invelite in ciocolata, ori cu un ravas pe care e scris un mesaj deosebit. Se mai poarta si marturiile de nunta sub forma de lumanare, legate cu o fundita din saten, foarte elegante si pline de simbolism.

Marturia de nunta va sta in partea fiecarui invitat

La nunta, trebuie sa ai grija ca fiecare invitat sa aiba marturia lui pe masa, asezata in asa fel incat sa nu il incurce cand mananca, dar sa se afle la vedere. Poti trece chiar tu sa vezi ca totul este la locul sau si ca invitatii se simt bine. Daca vei reusi sa ii impresionezi cu modelele de marturie de nunta alese, atunci totul este minunat. Noi iti uram “Casa de piatra!” si te asteptam sa ne spui cum a iesit evenimentul.

marturii pentru nunta de vis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *