pantofi en gros

Lumea low-cost a pantofilor de dama en gros

Pantofii en gros sunt cumparati intr-o majoritate covarsitoare de comerciantii finali, cei care vand doamnelor si domnisoarelor pantofi frumosi, cu toc, stralucitori, comozi, ieftini si la moda. Magazinele pot sa obtina pantofi din acestia la un pret foarte mic si sa puna un adaos comercial (daca vor sa aiba vanzare, vor avea un adaos comercial mai mic). Aspectul interesant ca en gros inseamna low-cost. In cazul pantofilor en-gros de dama, baxul este de 8, 12 perechi, deci ii va fi mai greu unei simple purtatoare de pantofi sa cumpere atatea perechi deodata. Mai ales ca arata la fel!

Iata ca femeile nu au acces in lumea low-cost de pantofi en gros atragatori, dar au sansa sa gaseasca low-cost la vanzatorii care se adreseaza lor in mod direct.

Low-cost inseamna si vanzari multe, iar vanzarile multe inseamna pantofi en gros interesanti

Chiar si cu regula de 3 simpla se poate trasa concluzia ca daca in cazul in care preturile scad, volumele de vanzare cresc, iar daca preturile cresc, volumele de vanzare scad. En gros inseamna in mod automat volume de vanzare mai mari, iar en detail inseamna preturi mai ridicate (pretul din en gros plus un adaos comercial).

Low-cost nu inseamna low-quality. Daca pantofii en gros ar fi si low cost si low quality, ar aparea si low-quantity, adica o cantitate mai mica de pantofi en gros vanduti. Aceasta conditionare nu lasa loc decat pastrarii calitatii inalte a pantofilor de dama comercializati en gros, ceea ce nu poate decat sa bucure femeile care ajung sa poarte astfel de pantofi.

Ce pantofi en-gros au sansele cele mai mari sa ajunga pantofi en-detail?

Cu siguranta, pantofii aspectuosi si de calitate au cele mai mari sanse sa fie cumparati si sa ajunga pe rafturi sau in magazinele online care vand cu amanuntul, pentru ca angrosistii isi dau seama ca daca vand pantofii lui X si X nu vinde pantofii lui Y, pentru ca Y nu doreste pantofi prosti, atunci X nu va mai cumpara de la ei si a doua oara, si isi vor alege alti furnizori.

Angrotelli.ro pare sa fi inteles acest lucru si de aceea comercializeaza:

  • Pantofi din piele ecologica – imita pielea de sarpe, sau sunt negri si au varful alb, ori sunt Stiletto

pantofi en gros

  • Pantofi din piele intoarsa ecologica – tot Stiletto, sau cu modele florale, au un aspect deosebit

pantofi en-gros

  • Pantofi din piele lacuita ecologica – lacuit inseamna si cu toc foarte inalt, si tip Stiletto

pantofi dama en gros

  • Pantofi din material textil – ca dantela sa fie prezenta pe incaltamintea de dama

pantofi angro

Asadar, daca se renunta la piele numai ca sa existe posibilitatea obtinerii de dantela, atunci este de laudat aceasta strategie. In plus, este de precizat ca pantofii engros de dama din material textil au de multe ori si insertii din piele ecologica.

Deci se vad foarte frumosi, rezista foarte bine datorita imbinarii solide dintre piele si textil, deci angrosistii (Angrotelli.ro si orice alt comerciant en gros), daca beneficiaza de pantofi de dama de acest tip, pot sta linistiti: vor avea clienti care sa cumpere cantitati mari de la ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *