Liftingul facial te ajuta sa ai un ten mai curat si sa iti recapeti increderea in tine

O data cu trecerea anilor, din pacate nelipsitele riduri isi fac prezenta pe tenul nostru si multi dintre noi suntem deranjati de acest lucru. Aparitia ridurilor este procesul imbatranirii ce este influentati de factori genetici, factori de mediu si alti factori ce tin de mediu. Din fericire exista solutii pentru remedierea acestor probleme.

Lifting facial la Dr. Jecan

La cabinetul Dr Jecan puteti face lifting-uri faciale profesionale care sa va intinereasca tenul si sa va ajute sa va regasiti tineretea de alta data.

Lifting frontal

Liftingul frontal este o interventie estetica al carei scop este sa tensioneze aria fruntii si a tamplelor. Acesta elimina cutele si ridurile care apar intre sprancene dand chipului mai proaspta si mai placut. Interventia consta in intinerirea pleoapelor si intr-o renivekare a pielii.
Interventia consta in 3 etape: anestezie, operatie si recuperare.

Lifting facial clasic

lifting facial iti ofera multiple beneficii

Liftingul clasic este pentru portiunea obrajilor, a mandibulei si a gatului. Interventia are o durata de 2-3 ore efectuandu-se cu anestezie locala sau generala in functie de ceea ce doreste pacientul de starea lui de sanatate. Importanta este si perioada post-operatie in care pacientul trebuie sa poarte un pansament compresiv timp de 2-3 zile dupa care vanataile postoperatorii pot sa dispara intre 2 si 3 saptamani.

Mini liftingul facial

Acest tip de lifting facial se adreseaza persoanelor batrane care doresc o intinerire a tenului dar nu vor sa recurga la o operatie majora cum ar fi liftingul facial. Durata unei astfel de interventii este la fel ca in cazul celorlalte liftinguri faciale dar perioada de recuperare este mai rapida.

Pentru a stii mai multe detalii despre interventiile precizate maio sus contactati-l pe Dr Jecan pentru a va programa pentru o consultatie in care sa discutati cu dansul cele mai detaliatii chestiuni referitoare la liftingul facial pe care doriti sa il faceti.

Liftingul facial este reprezentat de un set de tehnici chirurgicale prin care se corecteaza aspectul fetei indiferent ca este vorba de frunte, mandibula, gat si obraz. Liftingul facial ajuta la intinerirea fetei care trebuie facuta in mod rational fara insa sa se creeze modificari de masca la nivelul fetei.

O intalnire cu chirurgul plastician va va ajuta sa identificati problema, sa fiti informata despre optiunile chirurgicale si impreuna sa alegeti tehnica optima. Proceduri cosmetice adjuvante (botox, filleri , peeling) sau estetice (blefaroplastia, liposuctia) pot fi necesare pentru obtinerea unui rezultat optim.

Daca v-ati decis sa faceti un lifting facial puteti apela la cabinetul Dr Jecan ce este cunoscut pentru experienta si expertiza sa in operatiile estetice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *