leagan pentru copii tip ansamblu

Leagan de copii de pe Ilbambino. Unde si cum il poti monta

leagan-cauciuc-cu-sfoara-kbtLeagan de copii – un obiect util parintilor, atunci cand este folosit de prichindei. Leganatul copiilor face ca parintii sa aiba putin timp de relaxare in programul oricum prea ocupat. Parintii care au spatiu liber in curte pot face o achizitie importanta pentru viitor: un leagan de copii. Lista de leagane de copii pentru exterior dar si pentru interior o poti vedea aici: https://www.ilbambino.ro/leagane-pentru-copii/, in colectia magazinului Ilbambino.ro.

Leagan pentru prichindei – ce modele exista

Leagan pentru prichindei poate fi folosit inca de la cele mai fragede varste. Se mai numeste si leagan de bebe. Exista mai multe tipuri de leagan pentru bebelusi, printre cele mai importante sunt urmatoarele:

  • Leagan de bebe pentru exterior – un model este cel din colectia leagan de copii pentru exteror poza fetitaGrowing PP10 KBT. Sustine foarte bine bebelusul in asa fel incat acesta nu poate alunca, indiferent de cat de energic este. Modelul de leagan KBT pentru bebelusi nu contine accesorii precum barele si carligele.
  • Leagan pozitionat pe pamant – modelul Happy Days – Kidcity este recomandat pentru copii cu greutate de pana la 20 kilograme. Cadrul este foarte stabil, spatarul si sezutul se pot regla in functie de necesitatile copilasului.
  • Leagan de tip jumper – leaganul Jumper Bounce de la Munchkin se poate monta numai in interiorul cadrului unei usi. Are suport pentru burtica si pentru spate iar inaltimea se poate regla. Materialul este lavabil in masina de spalat iar greutatea maxima este de 12 kilograme.

Leagan pentru prichindei este de altfel si cel pentru copilasii mai mari, care il pot folosi singuri sau cu prietenii ori fratii. Cateva dintre modelele disponibile pe site-ul oficial Ilbambino sunt:

  • Un tip de leagan pentru exterior este si ansamblul de leagane, care poate fi folosit in concomitent de 2, 3 sau chiar 4 prichindei. Ansamblul de leagane marca GALWAY EGT de la Soulet poate fi folosit de catre 4 copilasi concomitent.
  • Leagan de tip fata in fata – modelul de leagan pentru copii Social de la KBT permite folosirea de catre doi copii in acelasi timp. Cei doi vor fi pozitionati fata in fata, pentru o distractie mai mare.
  • Leagan de tip cauciuc cu sfoara – tip de leagan care face posibila folosirea de catre doi copilasi. Modelul de leagan tip cauciuc de la KBT nu contine si sistemul de prindere, acesta trebuie achizitionat separat.

Leagane pentru copii – cum si unde se monteaza

Leaganele pentru copii, in functie de model se pot monta in interior, in leagan pentru copii tip ansambluexterior, sau se pot muta in functie de necesitati. Modelele de leagane pentru bebelusi pot fi montate foarte facil si se pot muta dintr-o camera in alta usor, in timp ce leaganele de copii pentru exterior necesita doua persoane pentru montare. Acestea se pot monta in circa 2 ore si nu pot fi mutate in mod simplu. Modelele de leagane de copii disponibile pe site-ul Ilbambino sunt realizate din materiale sigure, facand parte din colectiile unor producatori cunoscuti la nivel international.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *