Lapte praf pentru copii sanatosi si parinti fericiti

In timpul celor noua luni de sarcina, prin capul viitoarei mamici trec ganduri despre nastere si alimentatia copilului. Daca alegi nastere naturala clar alaptezi imediat, daca alegi nasterea prin cezariana alaptarea se poate lasa asteptata si copilul tau va primi lapte praf (formula) sau daca apar evenimente neprevazute si nu mai poti alapta…ce lapte praf sa alegi?

Pentru puiul tau doresti cea mai buna formula de lapte, cea mai hranitoarea astfel incat minunea mica sa creasca frumos , armonios si sanatos. Dar ce faci daca minunea mica are o forma de intoleranta sau probleme cu digestia?

Formula de lapte care acopera absolut toate nevoile unui sugar pana la un an este laptele praf Humana, iar cel mai usor il poti accesa cu un click aici. Humana este brandul care a creat o gama variata de formule precum :

lapte praf

  • formula de la nastere
  • lapte praf terapeutic Humana pentru tratarea episoadelor diareice
  • lapte praf Humana anticolic
  • formula Humana antireflux(AR)
  • lapte praf Humana de noapte
  • formulele pentru copii de la 1 an pana la 2 ani.

Laptele praf Humana este formula recomandata de medicii neonatologi si pediatrii           cel mai des deoarece este laptele praf care contine aceleasi substante nutritive ca si laptele matern. Creat cu o formula de nutrienti speciala, laptele acesta este recomandat si pentru copii cu afectiuni gastroenterologice ( reflux gastroesofagian , intoleranta la lactoza, episoade diareice) dar si copiilor sanatosi de la nastere pana la varsta de 2 ani. Laptele praf acesta are o gama variata de la primele zile de nastere pana la 2 ani astfel incat planul alimentar al copilului sa fie respectat asa cum medicul pediatru sfatuieste.

       De ce este laptele Humana cea mai buna formula?

Laptele formula Humana a aparut in anul 1950 in Germania ca fiind cea mai buna si apropiata formula de laptele matern. De-a lungul timpului, laptele Humana a facut istorie devenind primul lapte praf recomandat de medicii neonatologi din lumea intreaga.

Alegand sa ii dai copilului tau formula de lapte nemteasca, alegi sa ai si o varianta urgenta atunci cand copilul tau va avea probleme cu stomacul. Diferenta dintre formula de lapte normala ( cu lactoza si adecvata varstei) si o formula de lapte speciala (de exemplu cea pentru reflux gastroesofagian) este data de valoarea nutritiva dar si de modalitatea de preparare si administrare a laptelui astfel incat puiutul tau sa se refaca si sa fie bine hranit.

  Laptele Humana, bun si ieftin

Laptele Humana este bun si ieftin.Desi este laptele cel mai bun (ca valoare nutritiva) nu inseamna ca este laptele cel mai scump ci din contra este unul dintre formulele de lapte accesibil la pret. Pentru tine ca mamica este foarte important sa stii ca acest lapte are doua avantaje: este bun la gust si foarte nutritiv pentru copilul tau dar si accesibil la pret pentru parinti.Alegand brandul Humana pentru alimentatia copilului tau inca de la nastere nu vei da gres, copilul va creste frumos si armonios iar tu vei fi un parinte fericit.

Laptele Humana este creat pentru o crestere sanatoasa, frumoasa si armonioasa a copilului dar si pentru parinti fericiti si multumiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *