Invitatiile de nunta vor fi la fel de elegante precum va fi nunta ta!

Realizezi ca mai sunt atat de putine luni pana la nunta ta? Realizezi ca atunci cand te vei casatori, vei avea parte de unul dintre cele mai frumoase momente al vietii voastre de cuplu? Este ceva minunat, iar ca nunta sa iasa minunata, trebuie sa va implicati amandoi in organizarea acesteia. Daca iti doresti o nunta eleganta, invita oameni eleganti la ea, si ofera-le invitatii elegante. Alege dintr-un magazin online de profil modele unul si-unul, alege invitatii de nunta originale si n-o sa-ti para rau!

Invitatiile de nunta sunt deosebite prin tot ceea ce inseamna: design, culoare, mesajul de pe fiecare. Nunta va fi si ea plina de stil, de culoare, de felicitari de la fiecare. Plina de flori, de savoare, asa vor fi si invitatiile tale de nunta, scurte teasere la ceea ce va urma.

 

Cand ai prea multe optiuni de invitatii de nunta deosebite, alege doua dintre ele

 Bineinteles, pe internet poti gasi vrute si nevrute, conteaza sa reusesti sa te concentrezi asupra a doua modele de invitatii: unul care sa vina din partea viitoarei mirese, si unul care sa vina din partea viitorului mire. Pentru ambele situatii, invitatiile dorite de nunta sunt pe undeva in online, si asteapta sa fie comandate:

  • Modele de cufar rustic, papirus, geamantan sau colivie, ca modalitati voluminoase de impachetare
  • Modele cu el si ea in diferite ipostaze – glisanta, serenada, fuga mirilor, imbratisare, ploaie
  • Modele originale de invitatii de nunta – cu bule albe, cu basm, cu perla si funda, in forma de puzzle
  • Modele extra-elegante de invitatii de nunta – rafinamentul acestora nu poate fi egalat

 

Poti deschide in tab-uri separate mai multe modele, si iti poti chema jumatatea sa isi dea cu parerea. Oricum ar fi, daca nunta voastra va fi una ca in basme, hop!, iata si invitatia de nunta cu motiv de basm. Daca relatia voastra pe care o oficializati cu ocazia nuntii este una plina de dialoguri spumoase, intamplari hazlii si elibereaza o energie debordanta, hop!, iata invitatia de nunta pe care el si ea sunt ori plouati, ori fugiti, ori el in fuga dupa ea in cazul invitatiilor de nunta care se gliseaza.

 

Mesajul nu trebuie sa pice ca nuca in perete

Da, pare ca se complica din nou lucrurile atunci cand te gandesti ca, dupa ce te-ai agitat atat de mult cu modelele de invitatii de nunta, va trebui sa te gandesti (sau sa va ganditi) la mesajul care va fi prezent pe invitatii. Dar pentru fiecare model de invitatie in parte, exista si mesaje predefinite, sabloane, pe care sa le folosesti, astfel incat mesajul sa nu fie funny rau pe o invitatie super-eleganta, si nici pompos pe o invitatie comica.

Sau, daca te simti in perioada ta creativa, poti sa dai comanda de invitatii de nunta care sa contina exact mesajul pe care il vei scrie tu intr-o casuta speciala din interiorul site-ului de pe care vei face comanda.

Asadar, invitatiile de nunta vor fi la fel de elegante precum va fi nunta ta, sau la fel de deosebita precum va fi nunta ta. Sau la fel de comica si de zambitoare, precum sunteti voi atunci cand sunteti in doi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *