Invitatiile de nunta: ce stil alegi, cu BoutiqueWedding.ro

Invitatiile de nunta sunt unele dintre cele mai frumoase lucruri pe care trebuie sa le alegi pentru cei pe care urmeaza sa ii chemi la fecicitul eveniment. Asta, pentru ca acolo vei scrie cele mai frumoase texte pentru invitatii tai, prin care o sa-i anunti ca tu si partenerul tau de viata va uniti destinele. Printre modelele de invitatii pentru nunta pe care le veti gasi in online, sigur va exista ceva care sa se potriveasca cu tematica evenimentului, iar BoutiqueWedding.ro este un magazin online de unde multe miresici aleg cele mai frumoase invitatii de nunta.

Invitatii de nunta online – elegante sau haioase?

invitatii nunta

Invitatii de nunta online se pot alege cu ceva timp inainte de eveniment, chiar cu un an inainte, asa ca trebuie sa te ocupi, cat mai din timp, de acest aspect. Hai sa vedem, impreuna, ce modele gasim in online si ce ar fi mai potrivit sa alegeti.

  • Invitatii de nunta elegante. Acestea pot avea un design floral, incadrari aurii ale marginilor. Daca sunt confectionate din carton glossy, vor avea un plus de eleganta si stil, care nu va trece neobservat de cei care vor participa la eveniment.
  • Invitatiile de nunta cu fundite din saten. Acest model de invitatie de nunta din carton mat, personalizat cu un design floral are, ca accesoriu, o fundita de saten.
  • Invitatiile de nunta cu fluturasi. Pentru domnisoarele romantice, nimic nu este mai frumos decat aceste invitatii de nunta care au fluturasi desenati pe plic sau chiar in interiorul invitatiei.
  • Invitatiile de nunta haioase sunt preferatele tinerilor care urmeaza sa se casatoreasca peste un an si au un caracter mai glumet. Confectionate din carton mat, personalizat, cu doi miri haiosi pe plic, aceste invitatii pentru nunta se pot gasi si la BoutiqueWedding.ro.

invitatie nunta online

  • Invitatiile de nunta personalizate cu inimioare. Aici, tinerii indragostitii aleg un model elegant, cu inimioare si un design floral, ideal pentru a simboliza dragostea puternica pe care si-o poarta, unul celuilalt.
  • Invitatiile de nunta cu ciucuras. Acest model este chiar unul elegant, foarte in tendinte, in ultima vreme, cand tot mai multi viitori miri opteaza pentru el, tocmai pentru ca are un design aparte. Un model de invitatie de nunta din carton sidefat, personalizat cu un ciucuras auriu, pe fata invitatiei, va fi foarte apreciat de toti invitatii, care se vor simti speciali, atunci cand o vor primi.

Invitatia de nunta in forma de poseta – un design aparte

Da, pe unele magazine online, cum ar fi BoutiqueWedding, veti gasi asemenea minunatii de invitatii de nunta, sub forma de poseta, cu design floral si cu eticheta care are numele mirilor scris pe ea. Ceva mai deosebit de atat nu se poate!

Asadar, chiar daca nu te-ai apucat inca de pregatirile pentru nunta, te sfatuim sa nu le amani prea mult, pentru a avea timp de gandire asupra fiecarui detaliu. Iar invitatiile de nunta de la BoutiqueWedding.ro sunt la indemana fiecarui cuplu care vrea o nunta cu adevarat deosebita, realizata de o firma de organizari evenimente ce stie ce inseamna acest eveniment pentru ambii parteneri!

modele de invitatii nunta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *