invitatii botez

Invitatiile de botez regasite pe BoutiqueWedding.ro oficializeaza marele eveniment

Invitatiile de botez sunt cele care oficializeaza venirea pe lume a unui miracol. Un copil reprezinta rodul iubirii pure dintre doi oameni care s-au hotarat sa isi formeze o familie. Odata cu venirea pe lume a prichindelului, totul se va schimba, insa, pana acolo, parintii trebuie sa ii organizeze prima petrecere din viata bebelusului.

Aceasta prima petrecere, desi este in cinstea lui, prichindelul nu-si va aminti niciodata de ceea ce s-a intamplat, de aceea este bine sa fotografiati cat mai mult evenimentul si sa pastrati toate obiectele importante pe care sa i le aratati atunci cand este destul de mare incat sa inteleaga ce a insemnat pentru voi. Iata un motiv in plus pentru care invitatiile de botez trebuie sa fie perfecte. Pe langa acesta, invitatiile pentru botez trebuie sa fie perfecte pentru ca ele vor fi cele ce vor face legatura intre oaspetii si eveniment, si tot ele au rolul de a-i „ademeni” pe viitorii invitati sa se prezinte la petrecere.

modele invitatii botez

Modelele de invitatii de botez potrivite cu tematica evenimentului

Modelele de invitatii de botez regasite pe magazinul online BoutiqueWedding.ro, de exemplu, sunt variantele ideale, pentru ca reprezinta exact esenta evenimentului.

Atunci cand alegeti modelul de invitatie pentru botez trebuie sa fie integrat in intreaga tema a evenimentului, de aceea trebuie intai sa va imaginati petrecerea si dupa sa incepeti achizitionarea diverselor accesorii ce vor fi prezente la botez.

Daca inca nu stiti ce tema sa alegeti, iata cateva idei populare in randul tinerilor parinti:

  • Un personaj din desene animate – spre exemplu Minion, acel personaj indragit de toata lumea. In loc de aranjamentul floral clasic puteti pune Minionul din plus pe masa, de asemenea pe plicurile de bani trebuie sa apara o imagine cu acest personaj din desene animate. Pe BoutiqueWedding.ro veti gasi invitatie de botez cu personajul mult indragit
  • Fundita roz – reprezentativa fetitelor, aceasta poate fi o tema deosebita si foarte usor de realizat. „Umpleti” sala de evenimente cu fundite roz de dimensiuni diferite, nu uitati invitatia pentru botez trebuie sa aiba si ea o funtita roz

invitatii botez

  • Poate fi chiar si o culoare – tema nu trebuie sa fie neaparat un obiect sau un motiv, poate fi chiar si o culoare preferata care sa dea startul cele mai frumoase petreceri. In cadrul magazinului online BoutiqueWedding.ro veti gasi modele variate de invitatii pentru botez in diferite culori, astfel incat oricare ar fi culoarea pe care ati ales-o sa gasiti si invitatia de botez potrivit

Invitatia de botez – combinatia intre utilitate si creativitate

Toate modele de invitatii de botez oferite de Boutique Wedding sunt o demonstratie clara a creativitatii umane. Fel si fel de modele colorate, haioase, elegante etc., veti gasi pe acest site ce pune pe primul loc utilitatea acestor invitatii de botez, dar si design-ul lor.

Petrecerea de botez este probabil cel mai important eveniment din viata unui parinte, aste inseamna ca totul trebuie sa decurga perfect, iar oaspetii sa fie prezenti la bucuria pe care o impartasesc. O regula foarte importanta este aceea a inmanarii personale a acestor invitatii de botez, astfel va veti da seama, din reactia celor pe care ii invitati, daca vor fi sau nu prezenti.

invitatie botez online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *