cosmetice hoteliere

Inchiriezi tinerilor vila ta de pe Valea Prahovei? Ai nevoie si de cosmetice hoteliere!

Daca ai o casa de vacanta sau ai locuit in Sinaia, Busteni, Azuga sau Predeal, atunci te numeri cel mai probabil printre cei care isi inchiriaza vilele catre grupurile de tineri liceeni sau studenti, care vin in vacante sa se distreze cum numai ei stiu mai bine. Daca vrei ca tinerii pe care ii gazduiesti pe parcursul acestei veri sa se intoarca la tine si la iarna, atunci aprovizioneaza-te si cu cosmetice hoteliere profesionale, a caror calitate nu va dezamagi.

Fiind umblati suficient de mult pe Valea Prahovei, chiar daca sunt tineri si la inceput de viata, ei stiu unde sa se cazeze ca sa beneficieze si de preturi bune, de conditii bune si de liniste din partea proprietarilor (sau de intelegere…).

cosmetice hotel

Nu ai hotel, ci vila: cum ajuta cosmeticele hoteliere la multumirea chiriasilor?

Probabil te gandesti ca denumirea de „hotelier” se leaga de hoteluri, moteluri si poate si putin, la pensiuni. Dar gandeste-te si la faptul ca aceste consumabile hoteliere sunt cautate de oricine se cazeaza undeva, indiferent unde. Adica, daca tot se cheltuie bani, sa se beneficieze si de conditii! Iata cateva exemple de cosmetice hoteliere:

  • Betisoare de urechi, discuri demachiante (produse banale, dar mai bine sa fie decat sa nu)
  • Casca de dus transparenta, din plastic, cu elastic (fetele vor asemenea lucruri)
  • Gel hotelier pentru dus (oricum ar fi, va fi folosit de toata lumea)
  • Sapun si sampon hotelier (folosite, de asemenea, de toata lumea)
  • Papuci hotelieri fabricati din material frottier, cu talpa antiderapanta (care sa rasfete petrecaretii in diminetile lungi)
  • Pieptene de plastic hotelier (daca baietii isi aplica din nou gel, fixativ si asa mai departe, pentru frizuri nebunesti care sa dea bine in poze)
  • Set hotelier pentru barbierit (daca a uitat cate un tanar sa se barbiereasca inainte sa plece la munte)

consumabile hoteliere

Consumabilele hoteliere trebuie sa fie de calitate

Decat sa iti faca prapad prin casa, mai bine sa iti consume sau strice aceste consumabile. Oricum, o investitie relativ modica te va arata drept un proprietar fain, supertare, de treaba, cu adevarat interesat de confortul resimtit de catre tineri, chiar daca in principiu ei sunt acolo pentru danssi distractie.

Daca se cazeaza pentru o noapte sau doua, serile vor fi ale cosmeticelor simple, si diminetile, ale cosmeticelor de hotel. Priveste la lista de mai sus si te vei convinge de asta! Iata de ce trebuie sa cauti (pe internet, cel mai bine, Dacris94.ro este un magazin online foarte bun) cosmeticele hoteliere care iti convin si tie si care ti se par relevante, in cantitati suficiente incat sa ajunga tuturor tinerilor care se vor caza la tine in vila.

Si trebuie sa mai stii ceva: poti avea chiriasi chiar si in afara sezonului estival sau a sarbatorilor; firmele isi mai duc angajatii in teambuilding-uri si in anumite weekenduri prelungite, cand o zi libera de la stat pica vineri sau luni, imediat inaintea sau dupa weekend. Aceste mini-vacante sunt dese si poti profita de ele! Succes!

cosmetice hoteliere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *