Inceputul lunii februarie iti aduce promotii la sursele pc de la Vexio!

Magazinul online vexio.ro isi anunta clientii de faptul ca in urmatoarea perioada, sursele PC au reduceri de pret impresionante. Asadar, pentru cei care isi doresc achizitionarea unei surse PC ieftine, dar de o calitate ireprosabila, acum este momentul, din magazinul vexio.ro. Pentru o functionare buna a oricarui calculator, sursele joaca un rol extrem de important, motiv pentru care este necesar sa alegeti sursa potrivita calculatorului dumneavoastra.

Baza unui calculator fiabil sta in sursa PC, motiv pentru care vexio.ro sare in ajutorul pasionatilor de tehnologie si le pune acestora la dispozitie zeci de modele de surse PC ieftine online, diferite prin producatorul lor, dar si prin specificatiile tehnice (puterea sursei, ventilatoarele, modulare sau nemodulare).

De ce sa tii cont cand alegi o sursa pc?

Calitatea sursei va determina buna functionare a intregului calculator, motiv pentru care aceasta trebuie sa fie una ireprosabila. O sursa PC protejeaza componentele sistemului si le asigura tensiunea si curentul optim pentru functionare la inalt nivel. La vexio.ro, sursele PC sunt ieftine, insa, cu toate acestea, prezinta o calitate exceptionala.

alege o sursa pc ieftina dar puternica

Oricare dintre sursele PC ieftine din magazinul online vexio.ro o veti alege, puteti fi siguri de calitatea ei. In schimb, pentru a alege surse PC potrivite pentru calculatorul dumneavoastra, trebuie sa tineti cont de urmatorii pasi:

  • Puterea sursei. Aceasta trebuie sa faca fata cerintelor intregului sistem, iar pentru a-i putea estima puterea trebuie sa adunati consumul tuturor componentelor calculatorului dumneavoastra
  • Ventilatorul. Sursele PC au nevoie de ventilatoare silentioase, pentru a functiona in parametri optimi. Este de preferat alegerea surselor PC cu ventilatoare mari
  • Protectii pentru supratensiune sau supraincalzire
  • Conectorii surselor PC joaca si ei un rol foarte important
  • Sursele modulare sau nemodulare. Primele dintre ele au cabluri de alimentare complet detasabile, astfel incat nu va exista spatiu ocupat in carcasa de cabluri, care nu sunt folosite

Pretul unei surse PC incepe de la 37,10 lei si poate ajunge, in functie de specificatiile sale tehnice, la pretul de 1.993,49 de lei. Indiferent pentru care dintre sursele de calculator veti opta, vexio.ro garanteaza calitatea fiecarui produs in parte.!

Sursele PC online, de la vexio.ro trebuie sa fie produse fiabile. In ultima vreme, tot mai multi producatori de top au pus in vanzare fel de fel de surse PC care protejeaza componentele calculatorului de eventualele fluctuatii de tensiune existente.

Magazinul online vexio.ro propune clientilor sai o gama variata de articole electronice si electrocasnice. Astfel, puteti gasi la vexio.ro atat componente pentru calculatorul dumneavoastra, cat si TV sau produse pentru ingrijire personala. Comandarea oricarui produs de pe acest website se poate face fie completand formularul online, fie apeland numarul de telefon disponibil: 0374477111. Ridicarea produselor se poate face fie de la sediul firmei, din str. Foisorului nr. 146, sector 3 al Bucurestiului, fie pot fi livrate prin intermediul sistemului de curierat rapid.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *