icre embrionate

Icrele embrionate de pastrav: sunt cumparate de unde trebuie sau nu sunt cumparate deloc

Toti visatorii care doresc sa se apuce de piscicultura trebuie sa deschida bine ochii inainte sa apuce sa investeasca. Cum cea mai raspandita afacere piscicola de pe plaiurile romanesti este reprezentata de pastravarii, este logic ca multi oameni dispusi sa investeasca se vor indrepta catre icrele de pastrav embrionate, care sa eclozeze si sa formeze, astfel, prima populatie care dupa un an-un an si jumatate sa aduca si primele venituri.

Icrele acestea embrionate de la pastrav trebuie sa aiba o rata buna de eclozare, astfel predictiile ar avea de suferit, la fel si incepatorii care ar suferi din punct de vedere financiar. De aceea, icrele embrionate de pastrav comercializate trebuie sa provina de la producatori danezi sau de alte nationalitati cunoscute in bransa – Aqua Search este un asemenea producator, si firmele din Romania care comercializeaza de la Aqua Search ar trebui alese.

„Icre embrionate de pastrav” suna prea vag, pentru ca pastravul este de mai multe tipuri

Pentru ca pastravul este si indigen, si curcubeu si fantanel, icrele embrionate sunt si ele impartite asa, uneori sunt formate si dintr-un mix. Icrele embrionate reprezinta primul stadiu de supravietuire a icrelor de pastrav, si dupa ce eclozeaza, alevinii (adica puietii de pastrav cu sac hranitor) invata sa inoate si sa manance; abia pe urma, furajele de patrav vor fi dozate si cresterea va incepe cu adevarat.

icre de pastrav embrionate

Si impartirea icrelor in spatiile amenajate trebuie facuta bine, pentru ca o comanda de icre de marca Aqua Search se face in efectiv de minim 50 de mii sau de maxim 100 de mii, cel putin daca o comanda se efectueaza la Dreamfish.ro. Deci inca dinainte de achizitionare, trebuie ca viitorii proprietari de pastravarii sa se decida ce icre de pastrav embrionate sa cumpere:

  • Aqua Search Fresh cu femele de pastrav curcubeu, rezistente la boli si cu tendinte agresive de hranire, pentru o crestere cat mai rapida
  • Aqua Search Arctic Char, pentru pastrav arctic, dar si femele si masculi care sunt invatati, din nou, sa aiba un comportament agresiv cu privire la hranire
  • Aqua Search Triploid, adica icre de pastrav curcubeu care cresc si cresc pana cand ajung la dimensiuni record, dar nu se maturizeaza, asadar nu sunt pentru reproducere, ci pentru obtinerea de file de pastrav de calitate
  • Aqua Search Gold – pentru femele de pastrav auriu, obtinute in conditii mai dificile si numai in anumite perioade din an

Dreamfish.ro ofera de la Aqua Search si o varianta universala de icre embrionate de pastrav

icre de pastravi embrionate

Icrele Mixed embrionate de pastrav vor aduce pastravariei, sunt generaliste, adica si femele si masculi, si tipuri diferite de pastrav, dar toate au o rezistenta crescuta la stres si sunt imunizati la bolile specifice. Adica „terenul” este pregatit pentru ca un incepator de drum in ale pastravariei sa poata inota mai usor printre obstacole. Acestea pot fi obtinute dupa o cerere de oferta facuta la Dreamfish.ro, cel putin.

Si uite-asa, dilema alegerii icrelor embrionate potrivite de pastrav devine mai usoara. Totusi, strategia trebuie bine pusa la punct, si totul trebuie gandit ca o afacere: imprumuturi, investitii, cheltuieli, venituri, profit. In acest registru, icrele sunt cumparate de unde trebuie sau nu sunt cumparate deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *