husa allview p6 life flip neagra

Husa pentru Allview X2 Soul face diferenta in moduri nebanuite

Sloganul pentru modelul de telefon X2 Soul de la Allview este „linia subtire intre tehnologie si viata”. Dar un slogan pentru husa acestui telefon cum ar suna? Conteaza husa pentru telefon, se simte diferenta atunci cand este pusa sau inlaturata? Cu husa, telefonul este mai protejat si mai stilat, sau nu? Toate raspunsurile conduc catre ideea ca husa pentru X2 Soul face diferenta, si asta prin modalitati surprinzatoare.

Modalitatile prin care o husa isi face simtita prezenta difera datorita design-ului redat si materialului folosit. Bineinteles, si culoarea este foarte importanta: nu de putine ori, culoarea este parca mai importanta decat orice altceva!

Telefonul Allview X2 Soul: ultra performant, are un display de 5,5 inchi, un procesor Quad Core, este maximul de tehnologie adunata intr-un telefon foarte subtire, care poate fi folosita pentru a imbunatati viata. De aceea, trebuie ca si husele acestui telefon Allview X2 Soul sa poata fi descrise la fel. Si se poate face asta, datorita faptului ca producatorii au gasit mai multe modalitati, si au adus pe platforme de tipul Eurocel.ro modele:

  • Verzi, turcoaz, roz, albe, alb-transparente, total transparente, fumurii si negre (culori si tente pentru toate gusturile si poate si ceva in plus)
  • Din piele ecologica, din silicon (siliconul este de tip TPU, specific huselor de calitate, iar pielea ecologica este precum o haina scumpa pentru telefoane)
  • Pe spate, de tip carte (flip), flip cu inchidere magnetica (daca, spre exemplu, husa este albastra, prelungirea magnetica este verde)
  • Potrivite 100% telefonului, atat la dimensiuni, cat si la butoanele acestuia (altfel, husele ar incurca mai mult sa ajute)
  • Care protejeaza de zgarieturi dar care nici ele nu se zgarie prea tare (situatia ideala)
  • Care ofera o nuanta stilistica, alta decat cea pe care telefonul in sine o are (daca se doreste asa ceva; daca nu, se poate alege o husa transparenta)
  • Care nu ingroasa mult telefonul, astfel incat telefonul sa fie in continuare linia subtire trasata, vorba celor de la Allview, intre tehnologie si viata (daca husele subtiri sunt protectoare cat cele mai groase, atunci sunt de calitate)

Husa TPU Allview X2 Soul, REMAX, Fumuriu + Folie de protectie

Husa Flip Allview X2 Soul cu inchidere magnetica, AIMI, Roz

Husa Flip Allview X2 Soul cu inchidere magnetica, AIMI, Turcoaz

Husa Flip Allview X2 Soul, BOSO, Alb

Husa TPU Allview X2 Soul, Roz

Husele pentru Allview X2 Soul: produse din suflet pentru un telefon denumit Soul

Tehnologia a patruns atat de mult in vietile noastre ale tuturor, incat putem spune ca a devenit o parte din ceea ce ne reprezinta pe noi ca oameni ai prezentului. De aceea, a oferi denumirea de Soul unui model de smartphone nu este ceva fortat. Si daca husa pentru X2 Soul are rol protector si rol estetic, putem spune ca husa este facuta cu suflet pentru un telefon care parca are suflet?

Putina imaginatie si se poate gasi un raspuns aprobator. Si daca trebuie vazute cateva exemple, un loc numai bun pentru asta este Eurocel.ro. Un filtru in partea stanga, in care se pot face selectiile, modelele expuse in partea stanga, cu cinci imagini si o scurta descriere, asa cum trebuie ca orice magazin online care se respecta trebuie sa faca cu produsele sale, oricare ar fi acestea.

X2 Soul de la Allview redefineste conceptul de slim, si pune accent pe eleganta. Husele il ajuta pe X2 Soul sa faca in continuare acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *