ill_fitting_to_fitting1

Greșeli vestimentare care ne îngrașă

Cu toții facem greșeli atunci când alegem să purtăm anumite combinații de haine. Important este să le corectăm pentru a scoate în evidență calitățile noastre și pentru a ascunde defectele.

Iată 6 greșeli vestimentare pe care le fac femeile ce le fac mai plinuțe și mai în vârstă decât sunt.

  1. Prea mult negru

Negrul e culoarea eleganței, dar o dată cu trecerea timpului pielea ta nu va arăta prea bine în contrast cu haine de culoarea smoalei.

Vei atrage atenția asupra pielii tale palide, asupra ridurilor și a petelor solare. Asta nu înseamnă ca nu ar trebui să porți negru, ci ar trebui să te gândești să accesorizezi ținuta cu ceva colorat, în zona pe care vrei să scoți în evidență.

  1. Hainele largi
Preferatele cititorilor:  Sandale, pantofi sau balerini? Cumpara-le pe toate, din magazinul cu cea mai ieftina incaltaminte de dama de calitate

Nu alege haine largi pentru a ascunde colăceii sau fundul bombat, nu vei face decât să pari și mai plinuță. Cumpără-ți haine potrivite măsurii tale și găsește tipul de croială care te avantajează cel mai bine.

  1. Fuste prea lungi
Preferatele cititorilor:  Papioanele au un efect puternic asupra outfitului barbatesc. Bman.ro are partea lui de „vina”

O fustă lungă nu te va ajuta să arăți mai bine. Alege o fustă până la genunchi  pentru a-ți scoate în evidență gambele și gleznele. Dacă ai forme frumoase, alege o fustă creion.

  1. Eșarfele la gât

Nu ești stewardesă și nici nu vii din anii 60, așa că nu îți mai acoperi gâtul cu eșarfe. Accesorizează-ți geanta cu ea! Vei atrage atenția asupra genții, nu a gâtului ridat și lăsat.

  1. Platforme

Da, sunt la modă! Da, sunt frumoase! Dar, o dată cu vârsta o să începi să ai retenții de apă și picioarele tale vor începe să se umfle și nu vor arăta prea bine înghesuite în pantofi. Alege încălțăminte comodă, dar nu foarte strânsă.

  1. Nu merge la cumpărături cu oricine
Preferatele cititorilor:  5 sfaturi pentru a arata ca o frantuzoaica

Când mergi să-ți cumperi haine alege persoana care îți spune mereu adevărul, fie că e mama ta, sora ta sau prietena cea mai bună. Iubitul tău n-o să fie prea sincer când o să-l întrebi dacă rochia probată te face grasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *