plita electrica gorenje

Gatiti profesionist cu plitele electrice incorporabile

Gatitul este o adevarata arta, iar cei pasionati nu sunt neaparat sefi bucatari, ci „activeaza” in propria bucatarie. Acolo este locul in care magia prinde gust si miros, iar cei ce de dau note sunt, de cele mai multe ori, membrii familiei. Preparate delicioase, gusturi intense, mirosuri aromate, toate fac un intreg pe care cei norocosi il degusta si se entuziasmeaza de ceea ce un om fara experienta, fara studii in domeniu poate realiza. Felicitari! Sunteti un adevarat master chef si puteti concura oricand la aceste concursuri de la T.V. De ce nu?

Cei ce au aceasta pasiune, insa vor sa o dezvolte, isi doresc mai mult, isi doresc preparate precum cele ale bucatarilor din restaurantele de top, stiu foarte bine cat este de importanta aparatura. Aceasta usureaza munca, facand din gatit o adevarata relaxare, exact ceea ce insemna in esenta un hobby. In acest articol ne dorim sa vorbim deschis despre plitele electrice incorporabile care duc acesta pasiune la un nivel profesionist, acestea sunt produse de brand-ul Gorenje.

In cazul in care nu stiati, Gorenje este o companie slovena care produce electrocasnice, inclusiv plite incorporabile electrice, si detine in Romania aproximativ 6% din piata de electrocasnice.

Care este modelul de plita electrica incorporabila Gorenje cu ajutorul careia veti gati profesionist?

plite electrice incorporabile

Gorenje va pune la dispozitie variate modele, insa pentru cei pasionati vom mentiona un singur model care spre deosebire de alte va va ajuta sa gatiti profesionist. Evident, acest model are un pret mai mare spre deosebire de alte plite electrice incorporabile Gorenje ieftine.

Insa pretul va fi amortizat odata cu folosirea acestui model pe care il gasiti sub numele de: Gorenje plita cu inductie IT65KR. Iata ce are in plus aceasta plita care va va ajuta sa gatiti precum adevaratii bucatari din Franta:

plita electrica incorporabila ieftina

  • Avantajul cel mai mare al acestei plite este rapiditatea – dupa cum bine stiti intr-o bucatarie a unui restaurant de top se lucreaza sub presiune, acestia avand nevoie de plite rapide, astfel incat clientii sa nu astepte sofisticatul preparat. Cu ajutorul acestei plite veti putea prepara deliciile la fel de rapid precum o fac bucatarii sefi, aceasta avand o functie numita Powerboost care imbunatateste performanta plitei electrice incorporabila reducand durata de preparare
  • Functia timer – un pasionat stie foarte bine care este durata de preparare, iar cu ajutorul acestei functii va putea seta timer-ul. In momentul in care preparatul a fost gatit, plita se va opri automat si va emite un semnal sonor prin care va avertiza. Prezenta voastra nu va mai fi necesara doar in cazul in care preparatul necesita amestecare
  • Este incalzit doar vasul – datorita tehnologiei de ultima generatie plita electrica incorporabila Gorenje va incalzi doar vasul nu si intreaga suprafata, restul plitei ramanand rece. In momentul in care ati terminat de gatit, plita revine rapid la temperaturi normale

O astfel de plita electrica incorporabila ar trebui detinuta de toti cei ce isi doresc sa practice hobby-ul ca un adevarat bucatar.

Magia capata un alt sens odata cu utilizarea aceste plite electrice incorporabile marca Gorenje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *