Doteaza-ti casa cu un generator electric si pregateste-te pentru furtuni si viscol!

Daca dispui de buget si doresti sa cumperi ceva pentru casa, gandeste-te ca ai toate conditiile dar nu ai independenta energetica. Adica pe timp de furtuna, in aceasta toamna, sau pe timp de viscol, in iarna care se apropie, reteaua de curent electric poate sa prezinte avarii si casa sa ramana in bezna timp de cateva ore, timp de o zi sau chiar de doua-trei zile!

In perioada de avarie tot ce poti sa faci este sa aprinzi lanternele si sa te duci in oras sa iti incarci telefonul mobil? Precis ca mai exista ceva: un generator de curent ca acesta magazialucostica.ro/generatoare-curent care sa iti asigure functionarea catorva prize si a becurilor importante, de pe hol, de afara, de la baie si de la veioza.

Generatorul electric iti asigura civilizatie la tine chiar daca afara nu este un mediu prielnic

Mai este un lucru care se poate face cu un generator electric, desi la consumul convertoarelor de caldura, generatorul va ramane repede fara benzina sau motorina. Dar daca ai in plan ca macar o camaruta si holul sa le poti incalzi chiar si atunci cand centrala termica nu mai are cum sa mearga (datorita lipsei curentului electric de pe retea).

Poti sa te incalzesti folosind generatorul care sa alimenteze cu energie electrica un consumator: un calorifer electric, un convertor de caldura etc. In acest caz, trebuie sa te orientezi catre modelele mai scumpe, mai performante, de putere mai mare (si, desigur, pe motorina).

Iata mai jos cateva exemple variate dupa care sa te ghidezi:

  • Generator de curent marca AGT, cu racire pe lichid

Pui maxim 6,1 litri de combustibil si gata, ai curent; acest aparat opereaza cu motor marca Honda, deci poti sta linistit cu referire la fiabilitate; ai grija aici daca folosesti monofaza sau trifaza, ca daca modelul este monofazat si tu il consideri trifazat, puterea sa va imparti la trei

generatoare-de-curent

  • Generator de curent si sudura WAGT

Este un echipament foarte puternic, cu un motor Honda de putere maxima de 13 CP; foloseste pentru iluminarea tuturor becurilor din casa, chiar daca este cu etaj casa ta; poate fi folosit, deci, si la alimentarea aparatelor casnice pentru incalzirea aerului si poate si a apei

generator-electric

  • Generator electric marca AGT, dar cu racire pe aer

Scoate zgomot, deci amplaseaza-l undeva mai departe; are motor Lombardini de data asta, si cilindri din fonta

generator-curent

Mai multe informatii despre generatoarele de curent si pretul lor, in online

Un asemenea aparat, utilaj, sistem sau cum mai doresti sa-l numesti, al carui scop este de a genera curent electric consumand benzina sau motorina, merita achizitionat din online si doar din online! Spre exemplu, Magazialucostica.ro ofera preturi atat de bune si modele atat de multe incat nu merita nici macar sa te incalti ca sa ajungi intr-un magazin fizic de aparate motorizate pentru casa si gradina.

Mai mult decat sa te complici si sa faci rost de un sofer cu o dubita sa iti care generatorul pana acasa, mai bine astepti sa ti se livreze exact acasa! Iata cat de usor este sa te alegi cu ceva care sa iti ofere mijlocul de a folosi aparatele din casa si de avea lumina in casa atunci cand, iata, exista avarii pe reteaua de curent. Afara este furtuna, este viscol, in casa este liniste si pace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *