Dispenserele pentru prosoape din hartie: cea mai sanatoasa varianta de a te sterge pe maini

Dispenserele pentru prosoape din hartie sunt mai mult decat varianta de stergere pe maini atunci cand petreci o zi in mall-ul preferat. De fiecare data cand ajungem acasa, dupa o zi la cumparaturi sau dupa o zi de munca, ne spalam pe maini cu sapun, apoi ne uscam mainile, evident, pe un prosop din bumbac. Te-ai gandit vreodata cat de bine ar fi pentru sanatatea ta si a intregii familii sa renunti la prosoapele din bumbac si sa montezi un dispenser pentru prosoape pliate, chiar in baia de acasa ori in restaurantul pe care ti l-ai deschis de curand? Daca nu, iata de ce ar trebui sa o faci.

dispenser prosoape hartie

Dispenserul pentru servetelele de hartie te scapa de inmultirea bacteriilor

Dispenserul pentru servetelele de hartie pe care l-ai intalnit mai ales atunci cand ai mers in mall si ai trecut pe la baie sa te speli pe maini poate fi adus in locuinta ta sit e poate scapa de numeroase surse de imbolnavire. Dupa mainile nespalate corespunzator se pot transfera microbii pe care i-ai luat de afara sau de la o persoana bolnava si te poti trezi la spital, nebanuind vreo cauza. Hai sa aflam cum ajuta dispenserele de prosoape pliate la prevenirea unor boli si de ce magazine online precum Arli.ro, spre exemplu, recomanda montarea acestora chiar si in locuinte rezidentiale.

  • Prosoapele de maini clasice, din textil, retin umezeala, care este un mediu propice inmultirii bacteriilor. Neschimbate la timp sau nespalate la o temperatura mare, acestea acumuleaza tot felul de microbi, care se reactiveaza imediat ce mediul umed este creat din nou. Tocmai de aceea, ar fi de preferat un dispenser de prosoape din hartie: odata folosit, servetelul se arunca, fara sa iti mai faci griji ca il folosesti dupa cineva care nu s-a spalat corespunzator pe maini.

dispenser prosoape pliate

  • Prosoapele din baie stau, in cele mai multe dintre cazuri, in apropierea wc-urilor, iar, de cate ori tragem apa, particulele se transfera pe acestea, favorizand inmultirea unor microbi periculosi pentru organism. Cu un dispenser pentru prosoape pliate din hartie vei vedea ca acestea sunt mai bine protejate. In plus, ocupand mai putin spatiu, se pot monta foarte simplu cam oriunde in baie, exceptand zona imediata a dusului, pentru a nu le uda.
  • Oricat de des le-am schimba, odata folosite, prosoapele de bumbac aduna piele moarta, secretii ale organismului fiecarei persoane care le foloseste, la un moment dat, dar si alti microbe, care, la umezeala, prind ocazia ideala de a se inmulti. Nu ai observat niciodata ce miros neplacut au prosoapele din bumbac, dupa ce raman umede in baie, macar o zi? Acesta este un semn clar ca trebuie schimbate imediat!

Dispenser de prosoape pliante economic? Sigur ca da!

prosoapele textile sursa de microbi

Daca te-ai saturat de cheltuit bani pe detergent, clor, balsam de rufe, current si apa pentru masina de spalat, si esti in cautarea unei variante mai economice de a te sterge pe maini, ori de cate ori folosesti baia, afla ca dispenserul de prosoape din hartie este acea varianta. Nu doar ca nu vei mai arunca banii pe detergenti si dezinfectanti, dar vei avea si garantia ca pastrezi un mediu sanatos, atat pentru tine, cat si pentru familia ta. Si, nu uita, copiii trebuie protejati de bacteriile adultilor, deoarece ei sunt mai sensibili, iar organismul lor nu este inca pregatit sa lupte cu atatea tipuri de microbi pe care noi ii contactam zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *