chiptuning

De la 1 la 7, M, X, Z – seriile de BMW pentru care chip tuning se face usor

Daca esti un mandru posesor si sofer de BMW, trebuie sa stii ca poti sa apelezi la chip tuning ca sa ii cresti performantele si ca sa scapi de anumite lucruri de la calculatorul tau de bord pe care nu le preferi. Totodata, daca vrei ca motorului sa ii creasca puterea cu 30%, atunci tot chip tuning-ul este potrivit. Si motivele sunt mult mai multe. Orice serie de BMW ai avea dintre cele specificate mai sus, tuning-ul electronic (chiptuning-ul) se face usor.

O firma cu chiptuning in denumire asigura operatiuni pentru sute de motorizari de BMW

 chiptuning Operatiunile de chiptuning la BMW nu pot fi facute de nea’ Vasile care a mai reparat cateva Dacii 1310, ci de profesionisti ca acestia https://www.maxxperformance.ro/chiptuning/bmw/ in domeniu pregatiti cu softuri licentiate, cu servere pe care sa faca back-up, cu viteze mari de operare si cu multe altele pregatiri in domeniu. Poate ca o firma intitulata „Chiptuning” este cea mai potrivita, mai ales pentru Bucuresti. Iata cateva cifre care sa arate ca chiptuning-ul poate fi o operatiune pentru BMW in general, deoarece se potriveste pentru foarte multe motorizari de la multe serii de BMW:

  • 39 de motorizari pentru BMW Seria 1, 6 motorizari pentru BMW Seria 2
  • 83 de motorizari pentru BMW Seria 3, 9 motorizari pentru BMW seria 4
  • 61 motorizari (BMW seria 5) si 8 motorizari (BMW Seria 6)
  • 19 motorizari (BMW seria 7)
  • 19 motorizari (Seria M)
  • 65deotorizari (seria (X)
  • 21 de motorizari (BMW Seria Z)

Un exemplu bun este Maxx Performance Chiptuning. De fapt, numarul acesta de motorizari este comunicat chiar de ei, pe site-ul de resort: https://www.maxxperformance.ro/servicii/chiptuning/. Bineinteles, seriile aflate in afara acestei liste nu sunt luate in calcul, dar pentru cele din lista, care reprezinta majoritatea masinilor marca BMW prezente pe piata, sunt asigurate serviciile de chiptuning.

Deblocarea potentialului real de turatii a motorului se face prin chiptuning

chip-tuningChip tuning-ul inseamna numai lucruri pozitive pentru BMW si marcile celelalte care au sisteme de management al motorului. Din fabrica, turatiile motorului sunt limitate in mod artificlal, pentru a se putea oferi garantia cat mai indelungata a functionarii fara probleme ale motorului, dar daca in competitiile sportive este nevoie de maximul real, si nu cel setat de producator din ratiuni comerciale, atunci trebuie operata o modificare in acest sens.

Firmele care presteaza servicii de chiptuning in Bucuresti pentru marca BMW nu se ocupa numai cu tuning-ul, ci au o intreaga paleta de servicii si este posibil sa nu ofere toate disponbilitatile pe care le ofera o firma de specialitate care isi atribuie „chiptuning” ca denumire.

chiptuningAsadar, optimizarea software-ului de la masina in legatura cu eficientizarea consumului de combustibil si modularea limitatorului de cuplu isi au loc in ceea ce se numeste chiptuning. Ca efecte: cresterea numarului de cai putere, cuplul se mareste considerabil, consumul de carburant scade, asadar tunarea se simte oricand si nu implica nimic fizic, totul are legatura cu software-ul masinii. Vrei si tu asta pentru BMW-ul tau?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *