De ce sa alegi un teambuilding la un escape room din Bucuresti?

De cele mai multe ori, un teambuilding este sursa de multe dureri de cap atat pentru participanti, cat si pentru organizatori. De putine ori se reuseste unirea echipei.

Cum poate reusi un teambuilding la escape room sa impreuneze echipa

De cele mai multe ori, insa, nu se reuseste altceva decat crearea unei debandade totale, pentru ca fiecare este plecat cu gandurile departe, in treburile lui. Drept dovada, cand vorbim despre o idee de teambuilding, aceasta ar trebui sa fie cu adevarat inovativa si indrazneata.

cryptex escape room bucuresti

Asadar, cu ajutorul unui team building la un escape room, orice echipa chiar va reusi sa se uneasca si sa isi puna mintea, relatiile si imaginatia la contributie pentru a-si recapata pe merit libertatea. Un escape room devine o idee minunata de teambuilding, astfel, ori de cate ori se doreste unirea desavarsita a unei echipe. Procedeul de room escape ca idee de team building este ceva de-a dreptul nou, care daca este pus in practica, nu va reusi decat sa faca din orice echipa, una sudata si fericita.

Un teambuilding la un escape room poate fi vazut drept o joaca de multi, insa este, in fapt, o evadare din monotonia profesionala. Fie ca vorbim despre relatiile pe care le detensioneaza, ori despre modalitatile in care face ca membrii echipei sa se simta, intr-adevar, parte a aceluiasi intreg , un room escape ca idee pentru un teambuilding este un lucru demn de luat in seama. Fara doar si poate, cu ajutorul unui team building la un escape room, orice echipa va pleca mai fericita si mai bine inchegata. Prin urmare, iata 3 motive pentru care sa alegi un escape room pentru un teambuilding:

  • Nu ai cum sa nu reusesti unirea echipei, prin task-urile pe care le au de indeplinit
  • Este o idee numai buna de scos un teambuilding din monotonia aferenta unei astfel de activitati
  • Ii va face pe membrii echipei sa lupte impreuna pentru un tel comun

Alege sa faci un teambuilding la Cryptex Escape Room

Un room escape pentru un teambuilding este o idee indrazneata. Nu este imbratisata de multi, insa cei care o aleg pot fi cu adevarat multumiti de optiunea facuta. Drept urmare, a apela la un escape room pentru un teambuilding este o idee ce nu poate fi catalogata in alt mod decat „geniala”, deoarece pune punctul pe „i” in atatea aspecte.

cryptex escape room bucuresti

Astfel, escape room-ul Cryptex devine locul ideal pentru un teambuidling. Fie ca echipa este deja sudata sau are membri noi, un teambuidling la un escape room este fara doar si poate o idee numai buna de pus in practica, ce merita sa fie transformata in realitate de catre toti aceia care isi doresc sa transforme o echipa intr-o familie. Drept pentru care, Cryptex ii invita pe potentialii interesati sa paseasca in Arhivele Vaticanului, in Casa Conspirativa, in Catacombele Templierilor sau in Anonymous, cele 4 camere menite sa puna toti neuronii la bataie si sa uneasca echipe. Un teambuilding la un escape room este mai mult decat un moft; este o maniera de a te asigura de faptul ca echipa ta este unita si ca, prin urmare, are randament in ceea ce face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *