cuptor electric incorporabil

De ce au luat amploare pe piata romaneasca cuptoarele electrice incorporabile?

Cuptoarele incorporabile sunt de doua feluri: electrice si pe gaz. In ultima perioada, din ce in ce mai multe persoane, atunci cand isi cumpara un cuptor incorporabil, opteaza pentru un model electric. Acest lucru are loc pe fondul faptului ca gazele se vor scumpi an de an cu 6 lei/ Mwh pana in 2021. Atata timp cat energia electrica isi va pastra un pret mai mic fata de cel al gazelor, cuptoarele electrice incorporabile vor ramane prima optiune a celor care au nevoie de un astfel de produs electrocasnic.

Odata cu extinderea activitatii magazinelor care comercializeaza cuptoare electrice incorporabile si in mediul online, produsele electrocasnice de acest tip au devenit mai accesibile in sensul ca se pot comanda indiferent de zona in care locuiti si indiferent de timpul pe care il aveti la dispozitie: magazinele online sunt deschise non-stop.

Unul dintre magazinele care furnizeaza cuptoare electrice incorporabile fabricate de brand-uri care si-au castigat notorietatea la nivel mondial se numeste Badabum.ro.

Ce modele de cuptoare electrice incorporabile se pot achizitiona la preturi accesibile?

Preturile practicate de acest magazin sunt accesibile si difera de la model la model in functie de numarul functiilor din dotare, dimensiuni, design-ul pe care il au si compania producatoare.

Printre cele mai accesibile cuptoare electrice incorporabile care se pot gasi in stocul acestui magazin se numara si urmatoarele produse:

  • Cuptor incorporabil electric marca Candy- produsul este prevazut cu 4 functii, are un volum de 65 de litri, culoarea neagra si este dotat cu o usa cu 2 straturi fabricata din sticla termoizolatoare
  • Cuptor incorporabil electric marca Hansa- cele 8 functii ale produsului va vor inlesni prepararea bucatelor. Printre acestea se numara functia de decongelare, functia de incalzire rapida si ventilatorul cu convectie. De asemenea, este prevazut cu o tava plata, cu un gratar si are un consum de energie electrica in valoare de 0.79 kw/h. Volumul produsului este de 65 de litri, iar datorita emailului usa se curata facil
  • Cuptor incorporabil electric fabricat de Arctic- acest produs are un sistem de curatare hidrolitica AquaDropClean, beneficiaza de 4 functii, printre care se numara si timer-ul, iar usa interioara este confectionata din sticla
  • Cuptor electric incorporabil fabricat de Zanussi: inoxul antiamprenta folosit la confectionarea acestui model va va facilita curatarea produsului. Acest model este optim pentru coacerea, rumenirea si prajirea la gratar a preparatelor. Clasa de energie electrica din care face parte este A, iar cavitatea interioara are 4 nivele de coacere

Cu ce functii pot fi prevazute cuptoarele electrice incorporabile?

Tipul afisajului poate fi mecanic, analogic sau digital, iar cele mai performante modele beneficiaza de afisaj LCD.

Functia de curatare automata, usile care se demonteaza facil si materialele antiamprenta folosite la confectionare va vor usura intretinerea si igienizarea cuptoarelor electrice incorporabile.

In functie de necesitati, functiile de incalzire inferioara sau superioara, precum si convectia cu aer fierbinte se pot utiliza separat sau in acelasi timp. Astfel, mancarurile preparate nu se vor usca la reincalzire daca este folosita incalzirea inferioara, iar daca va veti dori ca acestea sa aiba crusta de cuptor se recomanda utilizarea functiei de incalzire superioara.

Asadar, daca doriti sa va achizitionati un cuptor electric incorporabil puteti verifica oferta magazinului Badabum.ro deoarece vi se pun la dispozitie zeci de modele diferite, care, pentru a fi cumparate, tot ce aveti de facut se rezuma la plasarea unei comenzi online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *