scutece bebe pampers

Cursurile de parenting si scutecele pentru bebe marca Pampers

Ma gandesc la faptul ca un curs de parenting ar trebui sa cuprinda „lectia de pampersi”. Istoricul pampersilor, modelele de pampersi, branduri de pampersi si asa mai departe. Asta, in afara de ceea ce se invata, adica folosirea scutecelor pentru copii Pampers, iar la cursul de parenting ar trebui sa mearga mai ales barbatii cand se va preda aceasta lectie. Nu de alta, dar barbatii nu vor apuca sa se imprieteneasca cu un pampers pentru bebelusi pe care il puteti gasi si aici nici dupa ce copilul va incepe sa foloseasca olita.

Barbatii nu vor sa aiba de-a face niciodata nici cu scutecele pentru bebe de tip pampers, si nici cu servetelele umede Pampers. Este in natura barbatilor sa respinga mental aceste lucruri, numai ca tatii singuri se obisnuiesc de nevoie, iar tatii care au famiia unita accepta cateodata sa se indeletniceasca cu asa ceva numai dintr-un act de bravada de tipul „Ii fac un serviciu sotiei”.

Ce module ar trebui sa aiba lectia de scutece de bebelusi de la un curs de parenting?

scutece pampers

„Lectia de scutece” este o utopie, dar suna amuzant. Mai amuzant suna sub forma „Lectia de scutece; pentru tatici”. Va fi sursa de tachinari din partea sotiei, dar taticul ar putea sa vada o parte ascunsa care face parte din viata, pana la urma:

  • Un scutec pastreaza uscata pielea bebelusului si astfel il ajuta sa doarma bine tot timpul (si noaptea, si ziua)
  • Materialul lui este moale ca bumbacul, si are un efect calmant asupra pielii
  • Are benzi laterale care se fixeaza pe bebelus
  • Pe Elaptepraf.ro, cel putin, exista un model de scutec de bebelusi Pampers care are un sistem Drymax, pentru ca scaunele moi ale bebelusului sa nu se simta
  • Cumva, exista si Aloe Vera la un scutec din acesta
  • Nu numai Pampers produce scutece pentru bebe, ca nu are monopol pe piata; Happy, Humana, Bebivita sunt si ei producatori

Acestea de mai sus reprezinta noutati? Nu sunt singurele. Scutecele pot fi invatate pana la un nivel detaliat, inclusiv locurile bune de achizitie: comanda online de pe Elaptepraf.ro, printre altele.

Lectia nu s-a terminat. Servetelele umede Pampers finalizeaza curatarea

servetele umede pampers

Pampersul face o treaba minunata atunci cand scaunul copilului este moale, dar ce se intampla atunci cand nu mai este atat de moale? Pampers-ul concentreaza cat poate si el, si la schimbarea acestuia trebuie ca funduletul bebelusului sa fie sters mai bine cu servetele umede.

Bineinteles, servetelele umede nu pot fi unele normale, si unele care sunt speciale pentru bebelusi. Scutecele de bebelusi de la Pampers sunt ideale, dar servetelele umede Pampers, de asemenea.

Servetelele umede curata delicat, se numesc Sensitive, sunt testate atat dermatologic cat si clinic, deci nu sunt atat de simple, dar sunt simplu de folosit. Parenting-ul nu inseamna numai folosirea acestor lucruri in ceea ce priveste copilasul, ci si in cunoasterea lor cat mai bine pentru ca parintii sa poata sa ofere ceea ce este mai bun pentru bebelusii lor. Asta isi doresc si taticii care n-au schimbat un scutec in viata lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *