cadou pentru sef

Cum sa ne surprindem placut seful de sarbatori?

craciun-la-birou-cadou-pentru-sef

Micile atentii pe care le oferim superiorilor nostri in diferite ocazii, reprezinta un mod de a le arata recunostinta pentru tot ceea ce au facut pentru noi, dar si pentru felul in care ne-au influentat in cariera. Un dar pentru cel care a contribuit la dezvoltarea noastra trebuie privit ca un gest de curtoazie, asa ca, nu avem voie sa il uitam de pe lista cadourilor de Craciun.

Fie ca alegem sa ii oferim un cadou din partea tuturor colegilor de serviciu, fie ca este vorba despre un cadou personal, o atentie oferita cu ocazia sarbatorilor de iarna este un prilej minunat prin care ne exprimam respectul si multumirea pentru sfaturile pe care le-am primit de-a lungul timpului.

Alegerea unui cadou nu reprezinta intotdeauna o sarcina usoara, mai ales atunci cand ne gandim la un dar pentru seful nostru, care nu este o persoana oarecare.

Variante de succes pentru sarbatori

cadou-de-craciun-sef

Atunci cand mergem sa ii cumparam superiorului nostru o mica atentie cu prilejul unei sarbatori atat de speciale, trebuie sa ne gandim, in primul rand, la relatia pe care o avem cu acesta, dar si la personalitatea lui. Mai jos, avem o serie de variante la care putem apela, cu succes, si cu care nu vom da gres niciodata, indiferent de situatie.

  • Putem sa oferim oricand superiorului nostru un set de scris cu stilou si cerneala. Este o alegere business, utila si eleganta, ideala atunci cand persoana care se afla la conducerea firmei in care lucram mizeaza pe clasic si traditional.
  • Daca ne cunoastem seful indeajuns de mult incat sa putem spune despre el ca este o persoana extrem de punctuala si organizata, putem sa ii oferim de Craciun un ceas pentru birou. Pe langa faptul ca este un accesoriu care aduce un plus de eleganta intr-un birou, reprezinta si un instrument indispensabil oricarei persoane ocupate.
  • In cazul in care suntem lipsiti de inspiratie si nu stim ce sa oferim, putem opta pentru varianta cosurilor cadou. Putem alege cosuri cadou cu bauturi rafinate si produse traditionale de Craciun care, cu siguranta, vor incanta. Sunt elegante si ambalate frumos asa ca, nu vom da gres niciodata cu o astfel de alegere.

cos-cadou-craciun-sef

  • Daca avem un sef pasionat de istorie, putem sa ii oferim un obiect simbolic, decorativ. O alegere originala este busola maritima, o replica fidela a celor utilizate de navigatori. Este un obiect deosebit, care dovedeste faptul ca suntem atenti la detaliile care contureaza personalitatea sefului nostru.
  • O alta varianta de cadou pentru seful nostru este sa ii oferim un glob pamantesc tip bar, un detaliu care se va integra perfect in biroul oricarei personalitati puternice.
  • In cazul in care seful nostru are o legatura stransa cu persoanele dragi, putem sa ii oferim o rama foto digitala pe care sa o aseze pe birou. Astfel, ii oferim posibilitatea sa isi pastreze cele mai recente fotografii de familie si la serviciu.

Indiferent de cadourile pe care alegem sa le oferim sefilor nostri, trebuie sa pastram limita dintre mediul profesional si cel privat. Un dar oferit de Craciun sefilor nostri trebuie sa reprezinte un gest prin care sa ne aratam respectul si recunostinta pentru tot sprijinul pe care l-am primit de-a lungul timpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *