Cum să foloseşti balsamul de păr pentru bucle perfect definite

Cum să foloseşti balsamul de păr pentru bucle perfect definite

Majoritatea reprezentantelor sexului feminin includ balsamul în ritualul de îngrijire a părului, însă metoda de aplicare a acestui produs face diferenţa dintre bucle rebele, care nu se aranjează deloc şi o coafură impecabilă, în cazul femeilor cu păr ondulat.

O utilizatoare a reţelei de socializare Reddit a dezvăluit recent că secretul care îi garantează mereu o coafură impecabilă, cu bucle cuminţi, care se aranjează uşor, are la bază o metodă inedită de folosire a balsamului de păr.

Preferatele cititorilor:  Ce sa faci pentru un zâmbet sănătos, de lungă durată

Femeia susţine că de mai bine de doi ani foloseşte acest truc pentru a obţine bucle strânse, mătăsoase şi un păr perfect hidratat.

Preferatele cititorilor:  8 trucuri de ingrijire corecta a unghiilor

balsam par

“Aşa cum spune şi titlul postării mele, eu nu clătesc părul după ce am aplicat balsamul. Am părul destul de subţire, aşa că la început m-am temut că îl va încărca foarte tare, însă dacă îl usuci folosind un tricou vechi sau un prosop cu microfibre, este suficient pentru a rezolva problema.”

Pentru a obţine buclele perfecte, femeia sare peste şamponare şi aplică direct balsamul pe părul umed o dată pe săptămână. Astfel, părul ei a căpătat o strălucire sănătoasă, iar buclele îi sunt mult mai definite. În plus, recomandă să eviţi atingerea părului pe parcursul zilei.

Preferatele cititorilor:  Creme de maini: arome speciale marca Sabon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *