buze pline

Cum sa ai buze mai pline

Chiar dacă nu ai fost înzestrată cu buze cărnoase, poţi apela la diverse metode prin care ţi le poţi îngriji şi machia astfel încât să atragi toate privirile cu ele. Iată câteva trucuri pentru buze mai pline!

Exfolierea, primul pas Deşi pare incredibil, nu uita să-ţi exfoliezi constant buzele. Buzele uscate par mai mici şi sunt mai neatractive, deoarece nu reflectă lumina. Amestecă puţin zahăr cu ulei de cocos şi masează buzele. Lasă să acţioneze 10 minute, după care periază uşor buezele cu o periuţă de dinţi. Astfel vei îmbunătăţi circulaţia sângelui şi vor avea o culoare frumoasă, naturală. Aplică fond de ten Pentru ca rujul să reziste mai mult timp, aplică fondul de ten nu doar pe faţă, ci şi pe buze. Urmează bineînţeles pudra, după care cu o perie înlături excesul, pentru ca rujul să nu se strângă inestetic.

Trasează conturul buzelor

De obicei, buza inferioară este mai voluminoasă decât cea superioară, așadar spre aceasta din urmă trebuie să-ți îndrepți atenția. Trasează conturul cu un creion într-o nuanță apropiată celei naturale. Când întinzi conturul pe buza de jos, depășește cu puțin linia naturală a buzelor, pentru a mai câștiga volum. La final, poți colora buzele cu creionul de contur.

Evită culorile închise

Chiar dacă vrei să-ți faci un machiaj de seară, dramatic, evită rujurile în culori închise, pentru că îți fac buzele să pară mai subțiri decât în realitate. Culoarea ideală a rujului este cu 1-2 nuanțe mai închsă decât cea naturală. Culorile nude, precum și nuanțele de roz sunt cele care oferă senzația de volum buzelor.

Folosește două culori

Un truc pentru a avea poze mai pline este să folosești două rujuri. La exteriorul buzelor folosește unul cu un ton mai închis decât cel utilizat pentru interiorul buzelor.

 Nu uita de gloss

Pentru ca buzele să pară mai pline ele trebuie să reflecte lumina. Și nimic nu face acest lucru mai bine decât glossul. Nu exagera însă cu aplicarea lui deoarece va curge și ți se va întinde rujul.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *