laptele praf pentru copii

Cum arata viata prin ochii bebelusului

Intelegem viata numai prin prisma propriilor simturi si propriilor intamplari prin care trecem, insa cea mai buna cale de a il intelege pe celalalt este sa ne punem pentru cateva clipe in locul lui si sa ne imaginam cum este. Pentru mamici, acest lucru este recomandat – numai asa, acestea pot vedea cu adevarat ca bebe lor nu sunt chiar atat de sensibili, si nu sunt nici chiar atat de puternici. Pot vedea cu adevarat ce le face bine prichindeilor si ce nu. Pot intelege mai bine cum sa isi creasca puii mult-iubiti.

Bebe este constient de putine lucruri din jurul sau

laptele praf ideal pentru copii

Un bebelus este considerat bebelus pana la varsta de 2 ani. Pana la acea varsta, acestia sunt constienti doar de putine lucruri din jurul lor, si nu inmagazineaza amintiri constiente la care sa se raporteze, desi informatiile care ar putea genera acele amintiri sunt inmagazinate. De aceea, vede in mami o sursa perpetua de hrana, caldura si protectie, nu o vede drept o persoana cu nume si prenume, cu o culoare preferata, cu o specializare profesionala si asa mai departe. Viata se traieste prin mami si tati si mai departe prin experientele prin care trece sigur – atunci cand, desigur, este vegheat de parinti.

Bebelusul este sensibil la hrana si la schimbarea hranei

Trecerea de la alaptat la mancare solida (in cazul unui bebelus, paste si creme) nu se realizeaza chiar atat de usor. Copilul se naste, imediat doreste sa fie hranit cu lapte si acum mamele au de ales daca sa il alapteze natural, la san, sau sa cumpere lapte praf Humana din online si sa ii dea cu biberonul.

Da, are de ales intre aceste doua lucruri pentru ca laptele praf – Humana care poate fi comandat direct de aici https://www.elaptepraf.ro/lapte-praf-producator-humana.html detine ingrediente atent selectionate si foarte bine dozate, astfel incat copilul sa aiba parte de nutrientii care trebuie. Si daca papa lapte incalzit la temperatura corpului dintr-un biberon cu tetina asemanatoare la textura cu sanul mamei, atunci totul este bine.

Si cand va incepe sa mancance hrana solida, va mai cere lapte – iar mamele pot intra pe Elaptepraf.ro si pot comanda un lapte praf ieftin si bun, denumit „de continuare”, pe care sa il livreze bebe-ului caruia ii este foame.

Cu cat creste in varsta, cu atat devine mai constient

importanta laptelui praf humana

Pentru un parinte, rabdarea este virtutea esentiala. Numai printr-o rabdare infinita, copilul va ajunge educat, manierat, atent la lucrurile din jur, motivat sa invete si sa se descurce cand provocarile vin tavalug.

Un bebelus descopera o multime de lucruri noi in fiecare zi, si doarme mult pentru a le inmagazina in minte, astfel incat maine sa le stie si pe baza lor sau asociat lor, sa descopere altele, sa faca legaturi. Bebe isi construieste mental o lume numai a lui, care cu timpul se aliniaza lumii reale pe care parintii o iau drept singura lume posibila.

Un bebelus da dovada si de atentie cand parintii nu acorda atentie. Sunt cazuri in care, la plecare, o sacosa este uitata pe hol si bebelusul isi sesizeaza parintii cu referire la acest lucru. O multime de lucruri mai sunt de spus despre perspectivele unui bebelus, perspectivele parintilor sai si locul de intalnire a acestora: iubirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *