Cu asigurarea Cargo bunurile transportate sunt protejate

 

In trafic se pot intampla foarte multe lucruri negative si se pot pierde, fura sau pot fi distruse  usor obiectele pe care le transporti. Fie ca sunt bunurile (marfurile) tale, fie ca sunt bunurile clientilor, o acoperire pentru astfel de evenimente neplacute nu strica. Cine sau mai bine spus ce acopera astfel de evenimente neplacute? Cum poti avea protejate marfurile clientilor tai ? Pentru ca bunurile transportate sa fie protejate de evenimentele negative, exista polita Cargo. Polita Cargo este asigurarea de bunuri care iti poate asigura protectia de bunuri de care tu ai nevoie indiferent daca esti sau nu proprietarul bunurilor transportate. Polita Cargo este valabila atat pentru transportul bunurilor in tara cat si in strainatate.

Transporta bunurile sub acoperirea politei Cargo

asigurare cargo

Cand pleci la drum, nu stii ce te asteapta iar evenimentele neplacute pot aparea la tot pasul. Daca transporti bunurile altcuiva, responsabilitatea este foarte mare si te gandesti cu strangere de inima…ce faci daca se intampla un eveniment neplacut? Daca marfa va fi avariata? Daca intr-un moment de neatentie vei fi pradat? Este foarte simplu, transportul bunurilor e acoperit polita Cargo.

Ce protejeaza polita Cargo si de ce este avantajoasa?

Polita Cargo este asigurarea pentru bunuri care protejeaza transportul de marfa extern si intern, care acopera toate planurile de transport: planul terestru, naval, maritim si aerian. In functie de modul de transportare, poti alege asigurarea Cargo potrivita din urmatoarele:

  • Asigurare Cargo tip A este polita care acopera toate riscurile,exceptand ambalarea necorespunzatoare, pierderea uzuala a produselor transportate
  • Polita Cargo tip B acopera riscurile impotriva pagubelor provocate de dezastrele naturale precum: cutremur, eruptii vulcanice sau trasnet
  • Polita Cargo tip C este cea mai simpla asigurare, care acopera cele mai putine riscuri, precum: avaria in caz de incediu,explozie dar si in caz de accident prin rasturnare a mijlocului de transport, astfel provocand daune partiale sau totale

Fiecare polita acopera cateva riscuri, iar atunci cand trebuie sa alegi polita potrivita cel mai bine analizezi fiecare risc in parte, ce implica el si la urma incheie polita care consideri ca este cea mai potrivita. Incheierea unei asigurari Cargo online este o mare responsabilitate.

Fa-ti asigurarea Cargo online si vei fi in siguranta!

Alege sa fii protejat de evenimentele neplacute, fa-ti o asigurare Cargo online. Decat sa alergi prin magazine sau pe la firme pentru a incheia aceasta polita de asigurare, alege sa o inchei online si vei economisi timp, vei putea sa parcurgi pe indelete ceea ce implica fiecare polita, poti alege asigurarea Cargo de care ai nevoie in liniste. Este importanta vizualizarea fiecarei polite, pentru a stii ce polita ti se potriveste. Daca doresti sa ai acoperire pentru toate evenimentele neplacute, politia Cargo tip A este cea mai bun asigurare pentru bunurile transportate.

Alege sa inchei polita Cargo cu un singur click si vei avea acea protectie potrivita pentru transportul de marfa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *