Candy bar in Bucuresti Merele Aurii 600x533

Cristine.ro ofera cel mai bun candy bar din Bucuresti

Candy barul in Bucuresti este alegerea celor care au un eveniment special in cristine_candy bar cofetarie onlinefamilie si vor sa-si uimeasca invitatii intr-un mod delicios. Este acel bufet care prezinta dulciuri felurite in cel mai aratos mod posibil. Daca iti doresti un Candy bar in Bucuresti si vrei sa ai siguranta ca va fi unul de calitate, poti cauta aici: https://www.cristine.ro/cofetarie-online/candy-bar/ oferta Cristine pentru candy bar.

Candy barul in capitala – de ce sa aleg Cristine?

Candy bar in Bucuresti pentru botez 600x600Candy barul marca Cristine va fi alegerea ta daca vrei sa ai siguranta ca produsele de pe masa se gasesc in cele mai bune conditii si au fost create din ingrediente proaspete si naturale. Cofetaria online Cristine ofera certificate de garantie care atesta conditiile de pastrare si data fabricatiei dulciurilor. Candy barul realizat de cofetaria Cristine in Bucuresti poate fi personalizat in functie de preferintele clientului, asa ca daca iti este pofta de o anumita prajitura din copilarie, poti cere ca bufetul pentru evenimentul tau sa contina si acea prajitura. In felul acesta, toti invitatii se pot bucura de desertul tau preferat. Gustul special si modul unic de decorare al dulciurilor va uimi toti invitatii, care vor dori la randul lor sa afle numele cofetariei online care a realizat candy barul evenimentului tau.

In functie de preferinte si de evenimentul pentru care doresti un candy bar, poti opta pentru una dintre gamele de candy bar deja consacrate, printre care:

 • Candy bar nunta
 • Candy bar „Mere aurii”
 • Candy bar Majorat
 • Candy bar Botez
 • Candy bar „Marinar”
 • Bufet cu prajituri de casa

Orice tip candy bar ti-ai dori, in Bucuresti sau in afara lui, dorintele tale vor fi realizate de maiestrii Cristine. Toate dulciurile candy barului Cristine sunt create „de la zero” in cofetaria din Bucuresti din ingrediente proaspete si naturale. Cristine nu foloseste creme sau blaturi pre-fabricate si nici fructe congelate. Ingredientele folosite ofera un gust aparte dulciurilor iar decoratiile speciale nu fac decat sa implineasca si sa anunte simfonia de gusturi resimtita odata cu gustarea oricarui desert aflat pe bufet.

Ce includ candy barurile in Bucuresti?

Daca nu te poti hotara ce dulciuri ai vrea sa contina Candy barul evenimentului tau din Bucuresti, poti vedea oferta de dulciuri Cristine. Il poti personaliza totusi dupa bunul plac, pentru a te asigura ca dulciurile prezente vor satisface pana si cel mai mofturos invitat.

 • Muffins – celebrele briose viu colorate si aromate isi fac aparitia Candy bar in Bucuresti Merele Aurii 600x533pe
  masa candy barului Cristine la urmatorul tau eveniment special
 • Mousse – acest tip de desert se aseamana unei creme si este realizat din ciocolata, mascaropone si alte arome. Se serveste cu lingurita si are un aspect special
 • Cake pops – combinatie de blat si acadele, aceste cake pops sunt invelite in cele mai bune royal icing-uri pentru un look de efect pe masa bufetului dulce
 • Macarons – desertul de origine franceza poate avea propriul loc in candy barul realizat de cofetaria online Cristine

Orice tip de candy bar ai alege vei avea parte de evenimentul viselor tale daca vei apela la o firma specializata pe organizarea de evenimente, pentru ca de dulciuri se ocupa Cristine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *