Complexul rezidential in Bragadiru de la Cubic Residence.com si cresterea copiilor


IMG_7864Complexul rezidential in Bragadiru, ale carui baze le-a pus dezvoltatorul Cubic Residence.com este ideal pentru familiile cu copii, care isi doresc sa ii creasca intr-un mediu curat si sanatos, dar, in acelasi timp, sa fie aproape de toate posibilitatile pe care le ofera Bucurestiul. Decizia de a te muta intr-un complex rezidential ce se afla in Bragadiru poate fi cea mai buna atat pentru tine, cat si pentru restul membrilor familiei tale.

Ansamblul rezidential in Bragadiru – ce beneficii au copiii?

Ansamblul rezidential in Bragadiru este perfect daca esti un parinte grijuliu si iti doresti tot ce este mai bun pentru copilul tau. Iata care sunt principalele avantaje de a sta in cadrul complexului rezidential al dezvoltatorului Cubic Residence.com:

IMG_7936

• Locuintele din cadrul acestui ansamblu rezidential sunt situate la aproximativ 10 minute distanta de parcurs cu masina de zona Militari, ceea ce inseamna ca vei ajunge foarte rapid in Bucuresti si nu vei pierde timp pe drum, daca vei decide ca cei mici sa mearga la gradinita sau la scoala in oras.

IMG_7840

• Ai posibilitatea sa optezi pentru casa sau apartament, in cadrul acestui ansamblu, in functie de preferintele si de necesitatile tale. Poate vrei ca cei mici sa se bucure in orice secunda de faptul ca pot iesi la aer, sau poate crezi ca le va prinde mai bine sa locuiasca intr-un apartament.

IMG_7927

• In plus, locuintele din acest complex au o suprafata care depaseste 100 mp fiecare, avand patru camere, fiind ideale daca ai o familie numeroasa sau daca iti doresti sa beneficiezi de cat mai mult spatiu.

IMG_7909

• Casele si apartamentele au fost gandite de arhitecti de top, astfel cat tu poti sa stai linistit in aceasta privinta, pentru ca ei s-au gandit deja la toate detaliile, pentru ca familia ta sa se bucure de toate conditiile. Nu trebuie sa te preocupi de finisaje extrioare sau interioare, pentru ca ele au fost realizate cu cele mai bune materiale. Tot ce va trebui sa faci va fi sa te distrezi impreuna cu cei dragi, atunci cand vei incepe sa decorezi locuinta.

IMG_7783

Complexele rezidentiale din Bragadiru de la CubicResidence.com – copiii vor fi incantati

O decizie in ceea ce priveste schimbarea locuintei, nu este simpla, de cele mai multe ori, dar odata ce vei vedea locuintele din cadrul acestui ansamblu rezidential de la www.cubicresidence.com, nici nu o sa mai stai pe ganduri.
Chiar si copiii vor fi entuziasmati cand vor vedea ca au fost construite, special pentru ei, locuri de joaca, unde pot cunoaste alti micuti cu care sa lege prietenii. In plus, in acest ansamblu rezidential, distractia este garantata, pentru ca o sa aveti la dispozitie si o piscina si multe alte spatii verzi amenajate cu scopul de a va relaxa si de a petrece timp de calitate impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *