Comanda-ti o baterie auto de Skoda si iti va fi livrata intr-o ora

Membrii clubului de automobilism „Skoda’s Slaves”  urmeaza a avea o intrunire duminica dimineata, in rondul parcului situat pe bulevardul Kiseleff.  Printre participanti se numara si Cezar, fericitul posesor al unei Skoda Fabia, pe care a supus-o unui tuning de toata frumusetea. Garda la sol lasata, cip-urile montate pe motor, sistemul de evacurare schimbat, jantele de raliu si barele fata, spate in varianta sport ii dau Skodei lui Cezar aspectul si puterea unei masini de curse.

Totusi, Cezar crede ca are probleme si trebuie sa isi achizitioneze o baterie auto a Skodei sale. In urma cu o zi, atunci cand se ducea spre serviciu, in momentul rasucirii cheii in contact electromotorul dadea semne ca nu se invarte in parametrii normali. Masina a pornit in cele din urma, dar nu fara a imprastia un miros puternic de sulf. A ajuns la munca, iar dupa-masa, cand a terminat treaba, masina i-a pornit fara nicio problema si s-a intors acasa.

baterie auto skoda

In ziua intrunirii, Cezar nu se trezeste la alarma ceasului, ci cu o jumatate de ora mai tarziu, sare din pat, isi face in graba toaleta, se imbraca si o tuleste spre masina. Alergand inspre ea isi aduce aminte ca s-ar putea sa nu porneasca, o deschide, rasuceste cheia, dar in zadar. Bateria auto a Skodei sale a murit.

Coboara din masina, deschide capota si vede ca bateria nu mai are aceeasi forma. Pe alocuri este umflata. Rau de tot.

 Cum ajunge Cezar la intrunire daca bateria auto a Skodei sale nu mai functioneaza?

baterie skoda

Starea de agitatie si de nervozitate a lui Cezar ajunge pana la granita cu paroxismul. Cum sa se mai intalneasca cu prietenii sai pentru a discuta despre masini si cum sa le mai arate ce imbunatatiri i-a mai facut Skodei sale? Pune mana pe telefon, tasteaza rapid „bateria auto Skoda” , vede numarul unui magazin online, care furnizeaza baterii auto pentru Skoda, suna, ii raspunde un reprezentant, ii comunica ca acumulatorul „a murit” si cateva date tehnice necesare pentru a sti ce baterie auto de Skoda este buna. Aspectele tehnice transmise constau in urmatoarele:

  • Anul de fabricatie al masinii
  • Capacitatea cilindrica a motorului
  • Tipul de combustibil
  • Regimul de mers

Reprezentantul ii spune ca in cel mult o ora va ajunge langa masina cu o baterie auto de Skoda nou-nouta. Intre timp, Cezar isi suna colegii de la club, afla ca inca nu au ajuns toti si ca il vor astepta si pe el.

Bateria auto pentru Skoda sa ajunge in mai putin de o ora, i se monteaza pe masina, i se ia cea veche pentru a se recicla si i se inmaneaza certificatul de garantie, valabil pe o perioada de 24 de luni.

Se urca in masina, bateria auto porneste imediat motorul Skodei si se indreapta inspre intrunire.


Comanda online o baterie auto de Skoda

Asadar, posesorii de masini marca Skoda, daca intampina probleme cu bateria si vor sa o schimbe isi pot indrepta atentia catre mediul online intrucat se gasesc cu usurinta magazine care comercializeaza, furnizeaza si monteaza baterii auto de Skoda in cel mult o ora, daca clientii sunt in Bucuresti sau pe raza judetului Ilfov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *