Cisternele pentru transportul laptelui de la FermierulAfacerist.ro sunt indispensabile fermelor moderne

cisterne lapte

Cisternele pentru transportul laptelui se pot gasi aici https://www.fermierulafacerist.ro/cisterna-pentru-transport-lapte/ si sunt niste echipamente menite sa faciliteze pastrarea laptelui in conditii optime atunci cand il transporta de la ferme catre fabricile care urmeaza sa il proceseze si sa il degreseze.

Fermierii care isi doresc sa aiba o afacere profitabila trebuie sa isi doteze ferma cu echipamente complexe, care sa asigure calitatea laptelui. Doar astfel vor reusi sa garanteze calitatea produselor si implicit sa isi dezvolte o relatie stabila cu partenerii de afaceri.

Bazinele de lapte – ce aspecte tehnice au?

cisterna lapte

Bazinele de lapte sunt niste utilaje care inglobeaza o tehnologie de ultima generatie, de dimensiuni mari care asigura depozitarea laptelui in siguranta.

In prezent, pe internet au aparut multe magazine online, care plaseaza pe piata cisterne pentru transportul laptelui sau tancuri de racire a laptelui.

Unul dintre aceste magazine online este Fermierulafacerist.ro. In stocul sau, proprietarii de ferme pot gasi urmatoarele utilaje:

  • Cisterne pentru transportul laptelui
  • Tancuri de racire a laptelui care se monteaza in pozitie verticala
  • Tancuri de racire a laptelui care se monteaza in pozitie orizontala

Cisternele pentru transportul laptelui sunt fabricate din otel care nu se oxideaza, iar capacitatea lor variaza de la echipament la echipament. In timp ce cele mai mici echipamente de acest gen au o capacitate de 1000 de litri, capacitatea celor mai mari ajunge 10000 de litri. Rezervoarele acestora sunt formate din trei incaperi separate, fiecare dintre ele fiind prevazuta cu o gura de vizitare. De asemenea, aceste echipamente sunt izoltate termic cu un strat de 10 cm de spuma poliuretanica. Pompele prin intermediul carora este evacuat laptele se pot muta ori in partea din spate ori in cea laterala a cisternei, in functie de necesitatile utilizatorului.

cisterna transport lapte

Tancurile pentru racirea laptelui care se monteaza in pozitie verticala sunt de asemenea confectionate din otel inoxidabil. Forma lor este cilindrica si sunt prevazute cu niste picioare ajustabile asfel incat montarea lor sa fie posibila si pe suprafetele neregulate. Datorita unor sisteme, chiar si in situatia in care cantitatea de lapte este mica, acesta nu ingheata.

Tancurile pentru racirea laptelui care se monteaza in pozitie orizontala au capacitati cuprinse intre 1000 de litri si 18.000 de litri. Acestea sunt prevazute cu agitatoare din inox, pulverizatoare rotative care inlesnesc curatarea, egalizatoare de presiune care se actioneaza din exterior si guri de vizitare al caror diametru este de jumatate de metru. Pe langa aceste lucruri, tancurile pentru racirea laptelui au pompe peristaltice, care dozeaza substantele folosite la spalare si afisaje electronice.

Cisterna de lapte pastreaza lichidul in cele mai bune conditii

Asadar, daca urmariti ca ferma voastra sa fie una de succes este necesar sa o dotati cu echipamente care, pe langa faptul ca racesc si pastreaza laptele in conditii optime, va usureaza munca. Prin intermediul lor, procesul colectarii si pastrarii laptelui are loc mai rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *