apartament 3 camere

Cine cauta apartamente cu 3 camere de vanzare in Bucuresti este rugat sa nu mai caute!

Parerea mea este ca in ceea ce priveste cumpararea unui apartament cu 3 camere in Bucuresti, munca este titanica, timpul petrecut este urias si deal-ul poate sa nu fie cel mai bun oricat de mult s-ar stradui persoana respectiva. Sunt de parere ca in loc de atata research, atatea vizionari si atatea comparatii, mai bine sa se aleaga o firma de imobiliare care sa faca totul mult mai usor si care sa cupleze exact cererea cu oferta, sa gaseasca cel mai bun raport calitate/ pret, sa se muleze cat mai bine pe dorintele persoanei respective, chiar daca viitorul proprietar nu va sti cum sa exprime tot ceea ce isi doreste.

Pentru zona de Sud a Bucurestiului, apartamentele de 3 camere de vanzare sunt destule, insa ele trebuie sa fie parte din ansamblurile rezidentiale moderne, sa fie aproape de metrou si sa prezinte particularitatile dorite.

Zona de Sud a Bucurestiului si apartamentele cu 3 camere de vanzare de aici

apartament cu 3 camere

Pentru cine activeaza in arealul Unirii – Dristor, cautarea unei noi locuinte se va restrange ca un lat in jurul statiilor de metrou din apropiere, astfel incat locuinta sa fie la maxim sase statii de metrou, maxim o jumatate de ora cu metroul pana la locul de munca si pana la zone comerciale extinse.

De aceea, zona de Sud a Bucurestiului va fi rascolita de catre persoanele care cauta apartamente noi cu 3 camere care sunt de vanzare in Bucurestiul acesta atat de mare. Dar cautarea nu ar trebui sa se faca dupa apartamente in sine, ci intr-un mod putin mai inteligent: dupa statiile de metrou.

Am facut o selectie rapida de statii de metrou care sa fie avantajoase pentru cei care doresc sa isi cumpere o noua locuinta, cu 3 camere:

  • 1 Decembrie 1918 – o zona destul de linistita si de cocheta
  • Piata Sudului – este Sun Plaza aici
  • Dimitire Leonida – Magistrala 2 este destul de libera aici
  • Mihai Bravu- la fel de libera este si aici, M2
  • Constantin Brancoveanu – de asemenea
  • Aparatorii Patriei – idem

Site-ul cu apartamente cu 3 camere care sunt de vanzare in sudul Bucurestiului

apartamente cu 3 camere

Toate site-urile care au „imobiliare” in denumire vor acelasi lucru: sa incheie cat mai multe contracte. Si cum fac ele asta, daca nu ofera calitate, zone bune si pret bun, de asemenea? Eu dau ca exemplu site-ul Premierimobiliare.ro, pentru ca la sectiunea „apartamente noi 3 camere vanzare” (din Bucuresti, desigur) am observat ca inca din titlul anuntului se pot tria ofertele de apartament.

Asa am triat foarte simplu apartamentele si am ajuns la statiile de metrou din lista de mai sus. Pentru Metrou 1 Decembrie 1918 am gasit mai multe apartamente, pentru Metrou Piata Sudului, alte cateva, si asa mai departe.

Imediat sub casuta unde este precizata statia de metrou din apropiere, exista informatii despre suprafata utila, etaj, numar de telefon, o descriere de sub 20 de cuvinte (dar care totusi specifica faptul ca un apartament este decomandat, altul ca este luminos, altul ca este intr-o zona linistita). Si pozele imobilelor unde sunt apartamentele de 3 camere de vanzare din Bucuresti sunt reale. Sunt lipsite de imbunatatiri prin care sa se elimine elementele negative din cadru, asa cum se mai practica.

Cautarea nu se face la nivel general, ci cat mai inteligent cu putinta. Astfel, timpul de cautare scade considerabil. Si potentiala achizitie devine una mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *